Δεν χάνουν, κερδίζουν

Ο Light και o Snik είναι οι μεγάλοι νικητές. Ο τύποι είναι πάντα οι μεγάλοι νικητές. Είτε πλακώνονται σε κάποιο event, σε μαγαζί, σε πλατεία, στο δρόμο, από το instagram. Αλλά και οπουδήποτε αλλού. Αυτά τα πολύ ολίγα σχετικά με την μεγάλη κατακραυγή που δέχονται, τις τελευταίες ώρες, ύστερα από τις εικόνες παρακμής, που είδαμε στα βραβεία Mad. Με αυτούς τους δύο πρωταγωνιστές. Επί της ουσίας, ο Light και o Snik δεν θα απαξιωθούν καθόλου, που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να βγάζουν φράγκα πολλά. Ανάρπαστοι να είναι, κενή ημερομηνία να μην υπάρχει στην ατζέντα των εμφανίσεων τους. Εκατομμύρια προβολές να σημειώνουν τα τραγούδια τους, στην κορυφή των τάσεων του YouTube, να σκαρφαλώνουν για πολλές μέρες.

Στο δικό μου λεξιλόγιο νικητής, είναι το πρόσωπο που το σύστημα του κερδίζει, που πετυχαίνει τους στόχους του. Ακόμη και με την άλφα ή τη βήτα τρακατρούκα του. Αυτή είναι η σοβαρή διάσταση του νικητή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην πολιτική, ο βουλευτής του σύριζα Πολάκης, ο ανεξάρτητος πια βουλευτής, Μπογδάνος. Τον σουταράνε από τη ΝΔ τον εν λόγω Μπογδάνο. Το θόρυβο τον κάνει και μέσα από το μικρό κόμμα ή έξω από τη Βουλή. Τέτοιοι τύποι κυκλοφορούν μόνο σε μικρά κόμματα. Άσχετο. Στην δικηγορία ο Κούγιας, αναφέρω τρία ονόματα, είναι της ίδιας κατηγορίας, που εκπροσωπεί ο Light και ο Snik. Αμολάνε μια ρουκέτα και σχολιάζονται πιο πολύ από τι πριν, δεν θα πουν το αντίο, δεν θα διαγραφούν. Δεν θα ζημιωθούν, επειδή γίνονται στόχος σκληρής κριτικής. Οι τύποι θα συνεχίσουν στο ίδιο πλάνο.

Διαβαστε ακομα: Πάντα ο πάτος πουλάει περισσότερο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.