Πάντα ο πάτος πουλάει περισσότερο

Σνικ. Και Light. Eίναι φίρμες καλλιτεχνικές. Τις τελευταίες ώρες, σαρώνουν σε δημοσιότητα, διότι κατηγορούνται για πιο μεγάλο καραγκιοζιλίκι, από ότε που φτιάχτηκαν τα μουσικά βραβεία, με το όνομα Mad Video Music Awards. Έπαιξαν το ξύλο της αρκούδας, αυτό έγινε.

Τα νούμερα πουλάνε. Οι δράκοι και οι εξωγήινοι. Τα μακαρόνια με κιμά. Η ποιότητα και η σοβαρότητα είναι αντιεμπορικά, δεν μπορούν με τίποτα να συγκριθούν με τον πάτο. Τα πολλά εισιτήρια θα τα κόψει ο κάδος απορριμμάτων, η κατρακύλα δίχως σταματημό, η διάδοση μνημάτων, που με μαθηματική ακρίβεια, σε οδηγούν στη κατάθλιψη, στον αυτοκτονικό ιδεασμό, να εκδηλώσεις επιθετική και παραβατική συμπεριφορά. Βάρος να γίνεις στην κοινωνία. Γι αυτό και στα τραγούδια τους, πρωταγωνιστεί : Η βία. Ο σεξισμός. Ο μισογυνισμός. Τα όπλα. Τα ναρκωτικά. Οι ταχύτητες 200χιλ και πολλά ακόμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι να δει ο άλλος από τον φιλάνθρωπο; Από τον πιστό της θρησκείας. Από τον καθηγητή τον συνεπή στο λειτούργημα του; Ψοφάει να τον δει να την πέφτει στην ανυπεράσπιστη μαθήτρια.

Διαβάστε επίσης : Panik, το μεγάλο παιχνίδι, και η ανακοίνωση για το ξύλο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.