Καρράς – Πάολα, στον Παπαγεωργίου (Fever) ; Δυνατό, δοκιμασμένο, πετυχημένο, αμιγώς λαικό

Βασίλης Καρράς - Θανάσης Παπαγεωργίου - Πάολα

Οι λέξεις βγαίνουν τόσο… ειλικρινά από τα χείλη μας. Άννα Βίσση- Δέσποινα Βανδή. Οι δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες. Οι απόλυτες. Που για χρόνια πολλά, ήταν μόνες τους μια κατηγορία. «Προικισμένες» και με την φήμη της μεγάλης μεταξύ τους κόντρας, και μ’ αυτό το ατού. Για τρελό θα σε πέρναγαν, αν έλεγες, ότι περίμενες να τις δεις μαζί. Πρώτα έπρεπε να ολοκληρωθεί ο κύκλος. Ποιος κύκλος; Ο γνωστός. Ο κολάσιμος. Εδώ στη γη είναι η Κόλαση, εδώ και τα Ηλύσια Πεδία.

Ο καιρός έχει γυρίσματα και θα ενώνανε τις δυνάμεις τους, στο νυχτερινό κέντρο Fever. Πέρυσι αυτό. Θα αισθανόμασταν αυτή την πρωτόγνωρη καλλιτεχνική απόλαυση. Εάν πράγματι δεν βρισκόταν στο δρόμο τους, αυτός ο μπελάς, που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί, και δεν έχει φύγει, είναι εδώ, και ετοιμάζεται να ζωντανέψει τις ιστορίες τρόμου του. Λέγεται κορονοϊός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και έτσι να γίνει. Και η υποψία του κορονιού να υπάρχει, στο χάλι που ήμασταν, δύσκολο να ξανά βρεθούμε. Το κύμα της ακρίβειας φουσκώνει και οι εκλογές έρχονται. Οπότε, για ποιο λόγο, να μην γίνει τον χειμώνα που έρχεται…Το Βίσση-Βανδή. Όταν θα τις βαθμολογήσει με πολύ πάνω από το 10 ο κόσμος.

Γεγονός. Μα εγώ μαθαίνω πως αυτό το σενάριο, έχει μπει στο συρτάρι, και ένα άλλο, έχει τοποθετηθεί στο τραπέζι επάνω. Ποιο δηλαδή ; Καρράς-Πάολα. Ωραίο, δυνατό, δοκιμασμένο, πετυχημένο, αμιγώς λαικό. Ταιριάζει στο φουλ και με το στυλ πελατών του μαγαζιού (Φεβερ), και με την ιδιοσυγκρασία του ιδιοκτήτη του Θανάση Παπαγεωργίου.

Πριν από αυτό, είχα ακούσει το άλλο για Πάολα. Ότι μετά το τέλος της τελευταίας της συνεργασίας στην Αθήνα και στο Φωταέριο..Είχε ανάψει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.