Δεν τα βάζεις με Μπέο

Αχιλλέας Μπέος - Γιώργος Νταλάρας

Άτομα σαν τον Αχιλλέα Μπέο, μην πάμε για άλλα παιδιά της πιάτσας, έχουν στόμα. Στοματάρα. Και δεν τα λένε άρτσι μπούρτσι και λουλάς, όταν το ανοίξουν. Όχι, βέβαια. Ο άνθρωπος είναι της δουλειάς. Άσχετο ότι δεν έβγαλε πανεπιστήμιο, αλλά αποφοίτησε από το πεζοδρόμιο. Κάθε ατάκα του είναι υπολογισμένη στον πόντο και μαζί με τις λέξεις κουβαλάει μπαρούτι. Φωτιά σκέτη.

Παίζει με κανόνες χαρτοπαίκτη. Πάντα κρατάει στην καβάτζα τα ρέστα του. Ένοιωσε την πρόκληση ο στόχος, αυτός που δέχθηκε την επίθεση δημόσια και δίνει απάντηση; Οι Μπέος τον περιμένει στην στροφή με νέο “πυροβολισμό”. Συμπέρασμα. Και δίκαιο να έχει κάποιος είναι μάλλον απίθανο να κερδίσει επικοινωνιακά στην κόντρα μαζί του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βγαίνει ο Αχιλλέας Μπέος, και τα βάζει φόρα παρτίδα με τους 133 καλλιτέχνες, που στηρίζουν το χωριό Σταγιάτες, στο ζήτημα το οποίο έχει ανακύψει μετά τη διακοπή της υδροδότησής του από την Κρύα Βρύση.

Ο δήμαρχος του Βόλου τους χαρακτηρίζει «μία χούφτα τύπων που θεωρούν με μία απίστευτη γραφικότητα, εαυτούς και αλλήλους σαν την πεφωτισμένη ελίτ του τόπου» ενώ παράλληλα τους λέει «βάρβαρους» και «περιθωριακούς».

Ειδική αναφορά γίνεται στο ζεύγος Νταλάρα, για το οποίο ο Μπέος λέει «μου προκαλεί, όπως και σε εκατομμύρια Ελλήνων, πραγματική αηδία».

Χαρακτηρίζοντας τους καλλιτέχνες που υπογράφουν το σχετικό ψήφισμα στήριξης «στρατιωτάκια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ» ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει πως «οι περισσότεροι, τόσο αδέσμευτα και ελεύθερα μυαλά, αποφάσισαν να καταργήσουν τις δημοκρατικά εκλεγμένες Αρχές της πόλης και να αναλάβουν εκείνοι».

«Τα ίδια έκαναν και το 2014 και πήραν την απάντηση από τους πολίτες του Βόλου. Την ίδια θα πάρουν και τώρα. Απάντηση που συμπυκνώνεται στο περίφημο “δεν μας χ@@@@ς ρε Νταλάρα”» προσθέτει.

Κάνοντας ειδική αναφορά στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ο δήμαρχος τον χαρακτηρίζει «επαναστάτη του γλυκού νερού» και λέει πως ήταν «η ακριβοδίκαιη ανταπόδοση για την άποψη που εκείνος φαίνεται πως έχει για τις δεκάδες χιλιάδες των Βολιωτών».

Διαβάστε επίσης : Η γκραν σουξέ έκπληξη, με επιστροφή Μαζωνάκη ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.