Επιστροφή… έκπληξη Μαζωνάκη στο Fever;

Γιώργος Μαζωνάκης

Δεν υπάρχουν νόμοι στη νύχτα. Τελειώσαμε. Δεν ισχύουν οι ανθρώπινες, οι γήινες απαγορεύσεις. Τελειώσανε. Κανονικός, υπέρτατος και υπεράνω όλων των κατασκευασμένων θεών είναι ότι όλα γίνονται. Αυτός ορίζει τα πάντα. Ο Θεός “Τίποτα δεν αποκλείεται. όλα είναι πιθανά”. Ποια και πως θα είναι η ζωή, η καλλιτεχνική, των τραγουδιστών, αλλά και ό,τι αναπνέει και κινείται, σε αυτό τον χώρο των εκλεκτών, στον πλανήτη νύχτα ;

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, σύμφωνα με άκρως απόρρητες, περιορισμένης πρόσβασης, πληροφορίες του tsipasblog.gr, δεν αποκλείεται να ξανά είναι στο Fever του Θανάση Παπαγεωργίου, για τον χειμώνα που έρχεται. Αν γίνει, τελικά, θα είναι η γκραν σουξέ έκπληξη. Η μέγιστη της χρονιάς που έρχεται, σε επίπεδο νύχτας. Όπως το λέω. Σα να πήρε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα ο Πλατανιάς.  Γιατί, λένε, ότι η προηγούμενη σελίδα «συνεργασίας» μεταξύ των δύο ανδρών δεν ήταν η πιο υγιής. Μέγα θέμα πριν λίγους μήνες στην νύχτα της Αθήνας, όταν ο Μαζωνάης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το Fever, προβάλλοντας ως αιτία το ατύχημα που είχε στο χέρι του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά, δεν λένε το άλλο. Το ποιος θα τον υποστηρίξει. Απειροελάχιστοι επιχειρηματίες είναι σε θέση να τον υποστηρίξουν αύριο, μεθαύριο, μετά από 4 μήνες ή 6 χρόνο, τέλος πάντων, όταν σίγουρα η μπάλα θα στηθεί πάλι στη σέντρα του Fever. Τι σημαίνει αυτό; 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αυτό το ξέρει σίγουρα. Ότι οι επιλογές του είναι λίγες. Ότι δεν υπάρχουν πολλοί “μεγάλοι” επιχειρηματίες. Ότι τα “καφενεία”, τα “σκέτα καφενεία”, σήμερα είναι περισσότερα από τους «μεγάλους». Τα βαριά ονόματα. Τους “βαρβάτους”. Όπως το λέω. Γι’ αυτό, μη το θεωρήστε εξωφρενικό και τρελό, να είναι για δεύτερο συνεχή χειμώνα στον Παπαγεωργίου. Γιατί και το Fever είναι ανακαινισμένο και «ολόφρεσκο», όπως αυτός το ήθελε την περασμένη σεζόν. Και ο Παπαγεωργίου είναι αφεντικό υπερδύναμη, θεός του πολέμου όταν χρειαστεί, με πάρα πολλά λεφτά, για να ικανοποιήσει όλα τα θέλω του. Ξεκάθαρα. Αρκεί μόνο να βρει τα κουμπιά του.

Αυτό είναι το καινούργιο που έμαθα σήμερα. Γιατί το παλιό λέει ότι μιλάει με Πετρογιάννη (Φωταέριο). Και το ακόμη πιο παλιό, με τον Γιάννη Τσακουμάκο (Κέντρο Αθηνών).

Διαβάστε επίσης : Θανάσης Παπαγεωργίου : Έχει ήδη χαλάσει 250 χιλιάδες ευρώ για το “νέο” Lido

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.