Τα πράγματα είναι πολύ απλά

Ξεκάθαρα πράγματα. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται. Η κουβέντα έχει αντικείμενο. Ο Οικονομόπουλος. Ποιος Οικονομόπουλος! Ο λίγο πριν έρθει ο κορωνοϊός, τραγουδιστής, του Φαντασία, που συνεργάζεται με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Αυτός. Λοιπόν, δεν χρειάζεται να μιλήσει με λόγια. Μιλάει με την απόδοση του.

Μετά και το τελευταίο παρασκευοσάββατο, μια ακόμα σπουδαία και καθηλωτική εμφάνιση, στην πιο δύσκολη και πεσμένη φάση φάση του πρωταθλήματος. Έπεισε και τους λίγους… άπιστους Θωμάδες, και μόνο έκπληξη δεν είναι. Να μην χαλαρώσει το γκάζι, απεναντίας να συνεχίσει με την ίδια τρελή φόρα, στην παραλιακή, και μετά το Πάσχα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καλώς θα συνεχίσει, και δεν γινόταν να μην συνεχίσει. Που θα πάει ο κόσμος το καλοκαίρι να διασκεδάσει, αν δεν πάει στον ποιοτικό, που στην κατηγορία του, είναι ο καλύτερος, που και ψυχολογικά είναι τοπ, Οικονομόπουλο και στο πανέμορφο γήπεδο Φαντασία;

Τα πράγματά είναι πολύ απλά (Δείτε ΕΔΩ).

Άστο, μην τα μπερδεύουμε.

Διαβάστε επίσης : Εύκολα και …καλοκαίρι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.