Τα «πήρε στο κρανίο» ο Καλογερόπουλος

Τα «πήρε στο κρανίο» ο Καλογερόπουλος

Έξαλλος παρουσιάζεται ο Σάκης Καλογερόπουλος για τη νέα μακροσκελέστατη ανάρτηση του Δημήτρη Δρόσου στο facebook για την Παναχαΐκή. Με την οποία, μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρίζει «επενδυτή» σε εισαγωγικά.

Πηγαίνοντας το ένα βήμα παραπέρα, το tsipasblog.gr πληροφορήθηκε πως τον περισσότερο εκνευρισμό του το προκάλεσε η διάσταση που πήρε το θέμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι περίπου, όταν δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο μας-ΕΔΩ– κείμενο και φωτογραφικό υλικό που απαθανατίζει το νέο αφεντικό της πατρινής ομάδας, όρθιο και χαμογελαστό δίπλα στο πρώην κουμανταδόρο, Δημήτρη Δρόσο, να παρακολουθούν περσινό αγώνα της Παναχαικής στα επίσημα της Αυγιάς.

Σχεδόν αμέσως μετά την ανάρτηση μου, ο Δρόσος απάντησε μέσω facebook (ΕΔΩ). Και με την ευκαιρία, επιβεβαιώνει επί της ουσίας τον Κούγια που μίλησε για “Αλβανούς που φύγανε από την Λάρισα και πήγανε στην Πάτρα”.

Η τοποθέτηση του αυτή αναδημοσιεύτηκε παντού, σχεδόν σε όλες τις ιστοσελίδες αθλητικού ενδιαφέροντος. Εξέλιξη που εκνεύρισε τον Σάκη Καλογερόπουλο, καθώς θεωρεί πως τα media σιγοντάρουν τον Δρόσο, αναδεικνύοντας διαρκώς τα όσα γράφει, παραβλέποντας όμως το γεγονός ότι έτσι προκαλούν σύγχυση και εκνευρισμό στους οπαδούς, κυρίως σε ότι αφορά τους οργανωμένους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.