«Βόμβα» Κούγια: «Τι θα γίνει τώρα που οι Αλβανοί φύγανε από τη Λάρισα και πήγανε στην Πάτρα;»

«Βόμβα» Κούγια: «Τι θα γίνει τώρα που οι Αλβανοί φύγανε από τη Λάρισα και πήγανε στην Πάτρα;»

Μην πέσεις στα νύχια του. Θα σε ξεσκίσει. Να συνεννοούμαστε. Στην πιάτσα δεν υπάρχει άνθρωπος να κάνει το σπορ του Αλέξη Κούγια. Είναι μοναδικός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μαλακίες. Ποιόν έστειλε φυλακή ο Κούγιας; Κανέναν! Αυτό, βέβαια, δεν μειώνει τον δικηγόρο, αλλά την κοινωνία μας. Τα κόμματα μας, τα ΜΜΕ, την δικαιοσύνη, το ποδόσφαιρο. Έτσι είναι.

Σ’ ένα άλλο κράτος θα είχαν γεμίσει οι φυλακές μετά απ’ αυτά που καταγγέλλει ο Κούγιας. Στην Ελλάδα περνάνε στο ντούκου. Την άλλη κιόλας μέρα οι μπόμπες του δικηγόρου ξεχνιόνται. Σα να μην έσκασαν.

«Θέλω να δω τι θα γίνει τον Αύγουστο, τώρα που οι Αλβανοί φύγανε από τη Λάρισα και πήγανε στην Πάτρα” αναρωτήθηκε ο Κούγιας.

Ο πρώην πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 και νυν της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. , δημοσίευσε μια προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της τωρινής του ομάδας.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει στη δήλωσή του:

«Θέλω να δω τι θα γίνει τον Αύγουστο, τώρα που οι Αλβανοί φύγανε από τη Λάρισα και πήγανε στην Πάτρα.

Ελπίζω να μην μετακομίσει και το «πατάρι»…

Εκτός και αν έχουμε και υποκατάστημα.

Όχι τίποτα άλλο, ανησυχώ σαν άνθρωπος, μήπως και κάποιοι «δημοσιογράφοι» χάσουν και το εισόδημα επιβίωσης από το στοίχημα.

Καθώς έχετε καταλάβει το σχέδιο απέτυχε.

Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει…».

Αυτός είναι ο ιδιότυπος πρωταθλητισμός του 68χρονου Κούγια. Κάνει παιχνίδι μόνος του, δεν έχει αντίπαλο. Κανέναν ανταγωνιστή. Καταγγέλλει τα κακώς κείμενα με προσωπικές επιθέσεις που βγάζουν φωτιές. Κι όποιος του βγει στην κόντρα, ο Αλέξης επανέρχεται πιο καυτός στο β’ γύρο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.