Τα Παραπολιτικά “τραβάνε το αυτί” του Ανδρέα Κονδύλη : “Απομονωμένος στο γραφείο του”

Τα πράματα δεν πάνε καλά, καθόλου καλά. Και όσο μας πλησιάζουν οι εκλογές, το καθόλου καλά, θα γίνει χάλια. Ο απίστευτος δήμαρχος, που την έχει δει Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ, που δεν αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, με το σιωπητήριο που έβαλε στα μαγαζιά της παραλιακής…Να το ακούσει, να το διαβάσει. Τι γραφεί για αυτόν, η Εφημερίδα Παραπολιτικά, στο ένθετο Ε-ota.

Τι γράφει;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Για ακόμα μία φορά, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δείχνει απομονωμένος στο γραφείο του με την απόφαση για το κλείσιμο της μουσικής στα μαγαζιά της παραλιακής μετά τις 11 το βράδυ. Οχι, δεν είναι αστείο, το εφαρμόζει ήδη, σε μια πεοδο που επιχειρηματίες και πελάτες περίμεναν πώς και πώς αυτό το καλοκαίρι.

Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι το λαμπρό παράδειγμά του ακολουθεί και ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ΓρηγόρηςΚωνσταντέλλος.Σε αιχμηρή ανακοίνωση κατά του Δήμου Αλίμου προχώρησε το σωματείο επιχειρήσεων Bar-Restaurant-Café (BaReCa), χαρακτηρίζοντας την απόφαση για απαγόρευση της μουσικής μετά τις 11 το βράδυ στις επιχειρήσεις της παραλιακής «πολιτικό lockdown στην εστίαση».

Οπως αναφέρει, «ο δήμαρχος Αλίμου με μια πρωτοφανή ιστορικά και νομικά απόφαση καθιστά έρμαιό του χιλιάδες επιχειρήσεις, αποφασίζοντας εν μια νυκτί τον περιορισμό στο ωράριο μουσικής και κατ’ ουσίαν στο ωράριο λειτουργίας τους ήδη από την επομένη της ανακοίνωσης της απόφασής του, θέτοντας επί της ουσίας σε ιδιότυπο lockdown την εστίαση!»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.