Ξεκάθαρα πια, είναι η Νο1 δύναμη στον κόσμο της νύχτας – Και το αναγνωρίζουν όλοι αυτό !

Τα έχουμε ξαναπεί, δεν θέλουμε να γίνουμε κουραστικοί, να επαναλαμβανόμαστε. Αλλά η πραγματικότητά δεν μας αφήνει. Δεν μας αφήνει να πάμε διακοπές, βγάζει μάτι, φωνάζει « Ξαναπιάσε τα απίστευτα κατορθώματά μου!”».

Δεν γίνεται να γίνονται αυτά. Μόνο στο σινεμά έπρεπε να γίνονται, λένε οι φίλοι μου και η λογική. Κι όμως γίνονται, από αυτόν, που έχει τινάξει όλες τις μπάνκες στον αέρα. Πρώτα αυτή του Teayto. Mετά τη δισκογραφική, με το ολοκαίνουργιο και ολοκληρωμένο δίσκο του “Ελεύθερος”.. Και τώρα, αντί να κατεβάσει ταχύτητα, να δείξει σημάδια κόπωσης, από την πολύ μεγάλη σεζόν, που έκανε, την μεγαλύτερη από κάθε άλλη τραγουδιστή στην νύχτα της Αθήνας. Αυτός παίζει λες και μόλις μπήκε στο παιχνίδι, με μια απίστευτη και τεράστια δεξαμενή ενέργειας. Ο άνθρωπος τερμάτισε τα κοντέρ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για τον Αργυρό ο λόγος. Σαν Αλή Πασάς, άλωσε τα Γιάννενα, στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής του περιοδείας. Έγραψε την πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας του, στη Θεσσαλονίκη και το Καυτανζόγλειο. Γκρέμισε τα πάντα. Τους ξάπλωσε όλους κάτω. 27.770 θεατές. Μπαίνεις στις ιστορίες στο instagram, και νομίζεις ότι έχεις πάει κάποια χρόνια πίσω, νομίζεις ότι ο παλιός Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι πάλι εδώ.

Το άλλο; Α, το άλλο είναι το πιο σημαντικό. Κι αυτό πρέπει να τονιστεί πιο πολύ, γιατί δείχνει το μεγαλείο της καρδιάς του. Και οφείλουμε να το χειροκροτήσουμε περσότερο από όλα αυτό. Γνωστός για τα φιλόζωα αισθήματά του, αποφάσισε να δωρίσει μέρος της προσωπικής αμοιβής του με σκοπό να καλυφθούν ανάγκες περίθαλψης και φροντίδας αδέσποτων ζώων της πόλης.

Και δεν θα σταματήσει, όχι, μην ανησυχείτε..Είναι ήδη sold out για την Πάτρα, την Δευτέρα στις 21:00, στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Αυτά βλέπεις πως κάνει, στον πλανήτη νύχτα, που όλοι πέφτουν, και την λες τη μεγάλη κουβέντα. Ο Αργυρός, λοιπόν, αναγνωρίζεται πια ως η Νο1 δύναμη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.