Δολοφονία του 38χρονου βενζινοπώλη – Το πόρισμα του Τσίπας Μπλοκ – Αυτή είναι η αιτία που και αυτός και άλλοι της κατηγορίας αυτής, ξάπλωσαν…Μπαμ και κάτω, ξάπλα! Έτσι γίνεται πάντα!

Έλα, ρε! Οι παλιοσειρές δεν τσιμπάνε. Καρτέρι θανάτου, λέει, έστησαν άγνωστοι στον ιδιοκτήτη 4 πρατηρίων καυσίμων, Γιώργου Μήτσου, λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα. Και λοιπόν;

Είχε, λέει, πολύ πλάτη τον Μανώλη Καραγιάννη, γνωστό με το ψευδώνυμο «σαμπρέλας». Ο οποίος δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2018 στο Παλαιό Φάληρο και επιβεβαιωμένο πως ήταν βασικό στέλεχος της λεγόμενης Greek Mafia. Και λοιπόν; Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος κορυφαίος επιχειρηματίας, και μάλιστα στα πετρελαϊκά, που είχε ανοιχτά νταραβέρια με τον υπόκοσμο. Έχουν σχεδόν όλοι…Χρειάζονται, το παιχνίδι είναι πολύ χοντρό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ΕΛ.ΑΣ, «βλέπει» λέει, σύνδεση της εκτέλεσης του, με τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου. Γνωστός με το προσωνύμιο «θείος Τζο», ο Σκαφτούρος εκτελέστηκε φέτος ανήμερα το Πάσχα, στα Σκούρτα Βοιωτίας μπροστά στην οικογένειά του, όπου τραυματίστηκαν ακόμα δύο συγγενείς του, μεταξύ των οποίων και η μικρή του κόρη. Το όνομα του είχε συνδεθεί με το λαθρεμπόριο καυσίμων. Και λοιπόν;

Τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ λένε και άλλα. Τι θα πει αυτό; Προεκτάσεις που δεν είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού και ουρές σε πολιτικό και ενδεχομένως σε γεωπολιτικό επίπεδο, φαίνεται να προσλαμβάνει η εκτέλεση του 40χρονου επιχειρηματία Γιώργου Μήτσου. Ουσιαστικά ο γιος δολοφονήθηκε για να χτυπηθεί επί της ουσίας ο βαρόνος υγρών καυσίμων και επικεφαλής της Petrolina – Silk OIl στην Ελλάδα, Ανάστασιος Μήτσου που είναι ο πατέρας του. 

Είχε μόλις προ ενός μήνα συναντηθεί με τον Χρήστο Σταϊκούρα και τον Άδωνι Γεωρεγιάδη, παρουσιάζοντας τους το πλάνο επενδύσεων, της Κυπριακής Petrolina – Silk OIL στην Ελλάδα. Η SIlk OIL αγοράστηκε έναντι από τον εφοπλιστή Ντίνο Λευκαρίτη έναντι του ποσού των 9.000.000 ευρώ. Η Petrolina στην Κύπρο διαθέτει περίπου 100 πρατήρια καυσίμων ενώ η SILK OIL στην Ελλάδα περίπου 440. Και λοιπόν;

Να ξέρουμε τι λέμε. Τα ίδια ακριβώς ακούγονται. Το ίδιο σκηνικό στήνεται. Αυτό γίνεται πάντα! Δίχως εξαίρεση. Φωτιά παίρνει τι πληκτρολόγιο. Ψάξιμο και να ξεβάψουν κάθε κομμάτι από το “περίεργο” το παρελθόν. Κάθε φορά που κάποιον, με κυβικά και είναι παίκτης κλάσης, τον τρώνε με τρόπο μαφιόζικο. Και δεν θα σου πω τα τελευταία 50 χρόνια. Θα σου πω από την δολοφονία Στεφανάκου και μετά. Το απόγευμα της Τετάρτης (17.01.2018).

Να το καταλάβεις. Θα σου πει τώρα, το Τσίπας Μπλοκ, την πληροφορία που κανείς άλλος δεν θα σου πει, που θα κάνει τη διαφορά. Η αλαζονεία, δηλαδή το να θεωρεί κανείς τον εαυτό του ανώτερο, ότι το μεγαλείο της ηγεσίας του, είναι αχτύπητο, δεν θα τελειώσει ποτέ. Εγώ, μόνο εγώ, κανείς άλλος. Αθάνατος θα παραμείνω, για πάντα.. Είναι πάνω κάτω η ίδια αιτία θανάτου, αυτή που ξέρουμε από τον καιρό του Νώε. Στο πόρισμα μας, για πολλούς της κατηγορίας αυτής. Επειδή άλλαξαν κλάση, μεγάλωσαν τον πλούτο και την δύναμη τους, και με όλους τους διαφορετικούς τρόπους. Θεμιτούς και αθέμιτους. Και φυσικά όλα αυτά, με τις πλάτες του συστήματος. Απαραίτητο το σύστημα, στο μεγάλωμα. Χωρίς αυτό δεν πας πουθενά. Και την είδαν Θεοί… Ακόμη απέναντι και στο σύστημα. Και τότε, το σύστημα, που σε έφτιαξε, σε αποβάλει από το παιχνίδι, σε στέλνει σε μόνιμες διακοπές. Αιώνιες !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.