Ν’αγιάσει το στόμα σου, Σαμπάνη!

Αναρωτιούνται όλοι τι είχε πάθει ο Σφακιανάκης. Γιατί δεν εμφανίζεται, γιατί έχει εξαφανιστεί. Ποιος είναι ο λόγος; Με τι ανοιχτό μέτωπο είναι αντιμέτωπος, που δεν μπορεί με τίποτα, να το κλείσει. Ξεσάλωσαν οι μπουρδολόγοι, με ανοησίες και συνεχείς μπαρούφες. Ούτε η 6χρονη ανιψιά μου δεν πιστεύει στα αυτιά της, πως να πιστέψει ; Του προειδοποιώ, όμως, θα τους πάρω με τις πέτρες αν το συνεχίσουν. Δεν θα την βγάλουν καθαρή, όταν θα τους βάλουν στο σημάδι οι δικοί μας. Πάλι καλά, που δεν ανήκει σε αυτούς ο Γιώργος Σαμπάνης. Ναι και ένας.

…Αντιγράφω επί λέξει δημοσιευμένα λόγια του, τα οποία με βρίσκουν στην ίδια πλευρά. Σύμφωνα με τα οποία, δημοσιογράφος τον ρώτησε και ο Γιώργος αντέδρασε έτσι: «Δεν έχω κανένα δικαίωμα εγώ, να μιλήσω για τον κύριο Σφανακιάκη, σε κανένα επίπεδο…Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παίρνουμε μεροκάματο με τα τραγούδια που έχει πει ο Νότης!».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Πρέπει να έχεις τα άντερα να τολμήσεις

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.