Άρης Πετρούπολης: Συλλυπητήρια για τον πνιγμό του Αντώνη Καρυώτη – Θα καταθέσει στεφάνι

Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Τον πιο σπουδαίο λατρευτικό λαό της Ιστορίας, τον Έλληνα, από υπερηφάνεια που φουσκώναμε, τον κατάντησαν μίζερο και απάνθρωπο. Καμία σχέση με αυτό πού γνώριζε όλος ό πλανήτης αιώνες τώρα, δεν έχει σήμερα. Αυτό είχαν σκοπό, και τα κατάφεραν.

Το ζήτημα δεν είναι να ξαναχτίσουμε την Άγια Σοφιά. Είναι η ανθρωπιά, να την πλησιάσεις, είτε αφορά βουδιστή, εβραίο, μουσουλμάνο, ινδουιστή, χριστιανό.. Χαζό η έξυπνο. Αυτό πρέπει να χαρακτηρίζει τον άνθρωπο γενικότερα, και το οποίο δεν το είδαμε στη δολοφονία του Αντώνη στο Blue Horizon. Με την κουλτούρα της βαρβαρότητας ήταν βαμμένη. Από που να το πιάσεις, τα έχεις χαμένα, θα σου πάρει χρόνια να συνέρθεις. Δεν μπορείς και δεν γίνεται να το ανεχτείς. Μέχρι και οι σκληροί του πλανήτη, έχουν μείνει με ανοιχτό το στόμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μια ποδοσφαιρική ομάδας Γ Εθνικής, είναι ο Άρης Πετρούπολης, είναι και αυτός σοκαρισμένος, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια. Στην ίδια ανακοίνωση, ενημερώνει πως αντιπροσωπεία της ομάδα θα καταθέσει στεφάνι λίγο πριν την σέντρα του κυριακάτικου αγώνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.