Πρέπει να έχεις τα άντερα να τολμήσεις

Με μόνο λόγια δεν πας πουθενά σήμερα. Θα κάνουμε και θα ράνουμε. Μην μπλέκεις, χαμένος είσαι από χέρι. Θα πάθεις την καραξεφτύλα της Ιστορίας σου. Το μεγαλύτερο ρεζιλίκι από καταβολής ελληνικής αυτοκρατορίας. Αν επιχειρήσεις αυτό που λένε ”αρπαχτή”, επιτόπου θα τελειώσεις, θα πάθεις τη ζημιά της αιωνιότητας. Γιατί έξω, και δεν μιλάω για την νύχτα μόνο, έχει επιστρέψει ο «νόμος της ζούγκλας». Ο πιο δυνατός κερδίζει. Σωστό! Δεν σε παίρνει να μην κάνεις καμία επιθετική κίνηση. Η παρατήρηση δεν είναι στον αέρα γραμμένη, που δεν πιάνεται στα σοβαρά.

Γιώργος Σαμπάνης & Δέσποινα Βανδή, θα τους δούμε μαζί στο Votanikos. Είναι μια πολύ δυνατή ιστορία. Για αυτό και η δουλειά θα στηθεί έτσι ώστε η κάθε κίνηση, να μην έχει σχέση με ξεπερασμένο σκηνικό. Την πέφτουμε σε όλα από την αρχή, και θέλουμε να είστε πολύ αυστηροί μαζί μας! ”Τι στοίχημα βάζουμε πως θα πάθετε πλάκα με αυτό που θα σας παρουσιάσουμε;”. ” Το θέλουμε και θα το πετύχουμε, πάμε για βομβαρδισμό στην νυχτερινή Αθήνα”. Αυτό το mood επικρατεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.