Και Φιντιρίκος, και Survivor ..Ε, δεν γίνεται!

Δηλώσεις του Δημήτρη Φιντιρίκου στον «Πρωινό μας», στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ανοίγοντας τους δέκτες στον ΣΚΑΪ, πριν λίγες μέρες. Δεν κάνουμε κουτσομπολιό, γι’ αυτό αποφεύγουμε να αναφέρουμε τα ακριβή λόγια του, και πάμε στο γήπεδο ουσία.

Ένας αξιοσέβαστος κύριος, πασίγνωστος επιχειρηματίας, στο χώρο αυτόν, στο χώρο εκείνον, σε πολλούς χώρους παράλληλα. Έχοντας την αγκαλιά του ανοιχτή πάντα προς την πλευρά της αδυναμίας. Οι μεγάλοι τον σέβονται, και οι γυναίκες έχετε ακούσει τι λένε για αυτόν. Λένε τα δικά τους. Ξετρελαμένες! Όποιον να ρωτήσεις από τον πλανήτη του Instagram, όπου δουν ότι βρίσκεται, τρέχουν να προλάβουν να τον δουν από κοντά.. Αυτός είναι! Ναι, αυτό ακριβώς το παιδί. Και γαμώτα παιδιά!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν μπορεί να είσαι με τον Φιντιρίκο, να μην σου λείπει τίποτα, και εσύ να θες να πας στο παιχνίδι με τις λάσπες και τους υποτιθέμενους σοβαρούς επώνυμους. Ε, δεν γίνεται! Το ακούς και μένεις κάγκελο. Είμαι σίγουρος πως συμφωνείς. Αυτό λέω ο εγώ, ο ένας, ο άλλος.

Η κουβέντα γίνεται για τον πρώην πια σύντροφο την Κατερίνας Δαλάκα, αφού της το είχε κάψει μαχαίρι από την πρώτη στιγμή : “Τέλος το εμείς, αν πας στο μυαλό σου είναι αυτό το Survivor All Star”.

Διαβάστε επίσης : Η Δαλάκα είναι στο Survivor, με τον Φιντιρίκο ασχολούνται

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.