Η Δαλάκα είναι στο Survivor, με τον Φιντιρίκο ασχολούνται

Για να αντιληφθεί κανείς ποια είναι η δυναμική του Δημήτρη Φιντιρίκου, αρκεί να λάβει υπ΄όψιν μόνο αυτό. Δεν χρειάζεται να ψάξει για πολλά και μαγικά. Που λέτε. Ο άνθρωπος έκανε μια ανάρτηση στο instagram, αρκετά αινιγματική η αλήθεια είναι. Αλλά τόσες έχει κάνει, τόσα χρόνια, και πάντα μυστήριες. Άρα, το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο. Μα τα μίντια ήθελαν αυτό το «Το πιο δύσκολο στις μέρες μας, δεν είναι να παλεύεις με τα λιοντάρια, αλλά να συμβιώνεις με τα φίδια», να πηγαίνει, να έχει αποδέκτη την Κατερίνα Δαλάκα.

Την γνωστή Δαλάκα. Στο Survivor των all star είναι τώρα. Με την οποία εδώ και χρόνια, η σχέση τους, είναι on-off. Και μαζί και χωριά. Μια έτσι, μια αλλιώς. Αιώνιο αυτό το κόλπο. Κάτι μπερδεμένο, δηλαδή. Μα καθόλου βαρετό. Τους ξέρω προσωπικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τι λέτε να έγινε. Από τα πολύ πρώτα θέματα, μπαίνοντας στα site, σύμφωνα με τις τελευταίες ώρες. Όπου και να πρωτοκοιτάξεις, σε αυτό θα πέσεις. Φωτιά τα πρωτοσέλιδα :

-Survivor All Star: Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου για την αποβολή της Δαλάκα -Τα λιοντάρια και τα φίδια (Πηγή: iefimerida.gr)

-O Φιντιρίκος έκανε μια ανάρτηση για την αποβολή της Δαλάκα και μιλά για “φίδια” (Πηγή: mag.sigmalive.com)

-Δημήτρης Φιντιρίκος: Η αινιγματική ανάρτηση του «πρώην» της Κατερίνας Δαλάκα – «Το πιο δύσκολο στις μέρες μας…» (Πηγή: ieidiseis.gr)

-Survivor All Star: Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα (Πηγή: neolaia.gr)

-Δημήτρης Φιντιρίκος: Η αινιγματική ανάρτηση την ώρα της αποβολής της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star (Πηγή: tlife.gr)

-Δημήτρης Φιντιρίκος: Οι αναρτήσεις όλο νόημα την ώρα που απέβαλαν την Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor All Star (Πηγή: okmag.gr)

Η τεράστια δυναμική του Δημήτρη Φιντιρίκου, είπαμε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.