Τα δεδομένα αλλάζουν στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αλέξης Τσίπρας - Νεκτάριο Φαρμάκης

Άλλα ακούγονται, πως παίζουν, είναι κοντά στο να γίνουν, αλλά παίζουν στην αθέατη πλευρά της πραγματικότητας. Το μάθημα δεν… μαθαίνεται. Είναι από τα μαθήματα ζωής που ο κόσμος θα μένει μεταξεταστέος στους αιώνες. Ποτέ δεν θα πάρει τη βαθμολογία στις εξετάσεις. Μια ζωή θα μένει αγράμματος, εκτός παιχνιδιού.

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ότι ακούς τώρα, δεν ισχύει κανένας. Για αυτούς που ξέρουν το παρασκήνιο. Λένε πως όταν οι εκλογές φτάσουν και δεν θα αργήσουν, απέναντι στον “γαλάζιο” νυν περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, θα παίξουν νέα πρόσωπα. Νέα πολιτικά πρόσωπα, που δεν σχετίζονται με τα όσα έχουν δημοσιεύει ή γραφτεί. Και μη σας φανεί περίεργο να δείτε συνεργασίες της Κέντρο Αριστέας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πληροφορίες του Tsipas Blog, για την επόμενη μέρα της δυτικής Ελλάδας, από το μέτωπο του Σύριζα, θα αφορούν αλλαγές, σε ψηφοδέλτια βουλευτικά. Καθώς και πρόσωπο κλειδί κοινής αποδοχής, για την διεκδίκηση της Περιφέρειας. Η αρχή έγινε από τα πρόσωπα που επέλεξε στη γραμματεία και στη πολιτική του ομάδα ο Αλέξης Τσίπρας.

Σας βάλαμε το μικρόβιο… είναι δύσκολο να μείνετε με αυτό, το ξέρουμε. Αλλά θα επανέρθουμε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.