2 τσουβάλια κόκα για 3 μέρες στην Μύκονο! Απόβαση λαμογιών, κυριών με φουσκωμένα χείλη και νεόπλουτων που τρώνε τα λεφτά των μπαμπάδων τους στο πάρτι πασίγνωστου εφοπλιστή, του Αγίου Πνεύματος – Ο έμπιστος του π. πρωθυπουργού και το τεκνό που τον “έλουζε” με MOET

Κακόμοιρη Ελλάδα ποιοι σε κυβερνούν! Το τι έγινε στην άσπρη βίλα με θέα τις ξαπλώστρες πασίγνωστου Beach Bar δεν λέγεται! Περίπου 450 προσκεκλημένους του πάρτι, μεταξύ των οποίων ηχηρά ονόματα της επιχειρηματικής – και όχι μόνο – ζωής, περιλαμβανομένων και κάμποσων «κερατάδων» (φημολογείται ότι πρόκειται για κατηγορία που απετέλεσε την πλειονότητα της κοινωνικής συνάθροισης…) τουλάχιστον οι 300 είχαν να λένε για την «απίστευτη υπερβολή», την «επίδειξη πλούτου» από τους οικοδεσπότες, εφοπλιστές. 

Χωρίς καμία συνείδηση της κρίσης στη βάση μιας κοινωνίας που καθημερινά απαξιώνεται και μετατρέπεται σε λούμπεν, κινούμενη ολοένα και πιο πολύ στο περιθώριο, η ελίτ των δημοσίων έργων, του κρατικού χρήματος και των διαγωνισμών για προμήθειες εκατοντάδων εκατομμυρίων που γεμίζουν τις τσέπες τους εις βάρος των πολλών, «επιδεικνύει» τον «υπερβολικό πλούτο» που κατέχει, με πάρτι της υπερβολής και ενέργειες που «ξεπερνούν το μέτρο» και προκαλούν την κοινωνία, που την ίδια ώρα δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα και βιώνει τις έλλειψης της παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης! Ντροπή και πάλι ντροπή!

Φυσικά στο πάρτι δεν έλειψαν και οι κοινώς λεγόμενοι απατεώνες που παριστάνουν τους “φορτωμένους” αλλά το μόνο που έχουν είναι μερικά έτοιμα σακουλάκια με κόκα στην τσέπη για να τα μοιράσουν στους ευτυχισμένους θαμώνες. Πρώτος και καλύτερος αγκαλιά με το τεκνό του ήταν και ο π. έμπιστος σύμβουλος π. πρωθυπουργού αυτής της δύσμοιρης χώρας. Η Moet άνοιγαν η μία μετά την άλλη και λουζόντουσαν μέχρι το πρωί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.