Το χρήμα δεν έχει ομάδα… Ψηστήρι στον Σπυρόπουλο να μπει στη νύχτα!

Πριν μέρες λίγες, ένας μεγάλος, πολύ μεγάλος, με το παρατσούκλι καπετάνιος και με εκατομμύρια στην τσέπη, παίκτης champion league, μου είπε :

– Τα λεφτά δεν έχουν ομάδα, φανέλα και στρατόπεδο. Δεν υπάρχουν αυτά στο χρήμα. Όλα τα χρήματα είναι ίδια. Αρκεί να βγουν. Και χρειάζεται να βγουν, για να φτιαχτεί η ομάδα η ικανή που θα πάρει τίτλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σ’ αυτό το πνεύμα, επί της ουσίας, είναι η πληροφορία του tsipasblog.gr για τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Όχι τον γνωστό δημοσιογράφο, αλλά αυτόν της εναλλακτικής πηγής ενέργειας, τον ιδιοκτήτη της τεχνικής εταίρας ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε Θεωρείται λεφτάς, και για αυτό, κάποιοι που τον έχουν ανάγκη, τον έχουν από κοντά, για να μπει στο χώρο των μπουζουκιών, που είναι ήδη σαν πελάτης από τους πολύ large. Ακόμα και σήμερα, δέχτηκε τηλέφωνο, από αφεντικό ανώνυμης εταιρίας στη νύχτα, που θεωρείται στους σκληροπυρηνικούς, για να του κάνει άνοιγμα. Στου Σπυρόπουλου το μυαλό, όλα παίζουν, υπό την έννοια, που αναλύσαμε ήδη. Ότι το χρήμα δεν έχει ομάδα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.