Όταν επιστρέψει, με τον Μπερτάκη, έχει σχεδιάσει πρωτοποριακά πράγματα

«Να ταξιδεύεις με τον νου όταν το lockdown σε κρατάει μέσα στο σπίτι!!! Την αγάπη μου σε όλους σας…» είχε γράψει πριν λίγες ημέρες ο αγαπημένος καλλιτέχνης στα social media σε ένα μήνυμα που ενεργοποίησε όλους τους θαυμαστές του, μιας και τους έχει λείψει πολύ από τις Live εμφανίσεις του εδώ και ένα χρόνο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του και με τον χαρακτήρα του, αλλά και το πλούσιο ρεπερτόριό του, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Παιδί που είναι έξω από το σύστημα της showbiz με πολύ προσεκτικές κινήσεις όσο αφορά τις εμφανίσεις που κάνει στα Media. Με πίστη στον θεό, στο ταλέντο που έχει και με ελάχιστους ανθρώπους που έχει επιλέξει να έχει στην ζωή του εκτός της οικογένειας του πορεύεται για ένα καλύτερο αύριο και με υπομονή για να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις όταν ανάψουν  το πράσινο φως οι γιατροί. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλα αυτά τα χρόνια ο Νίκος Οικονομόπουλος δίνει απαντήσεις με τα τραγούδια του και μόνο αλλά και με τις Sold out εμφανίσεις στα μαγαζιά που εμφανίζεται. Όταν με το καλό επιστρέψει κάτω από την επιχειρηματική στέγη του Κώστα Μπερτάκη έχει σχεδιάσει όμορφα και πρωτοποριακά πράγματα. Τα sinlgle που έβγαλε όλο το διάστημα της αποχής κέρδισαν πρωτιές σε όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου και  η αλλαγή δισκογραφικής στέγης έδωσε την νότα της ριζικής ανανέωσης που θέλησε να κάνει μέσα στο 2020 στα επαγγελματικά του σχέδια. 

O Nίκος αναμένεται στην επιστροφή του να σαρώσει στις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο FANTASIA όταν πρώτα ο θεός περάσει όλο αυτό που βιώνουμε. 

-newspistol.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.