Τα 2.3 εκατομμύρια ευρώ χρέη, έκαναν τον Τσακουμάκο να αποσύρει το ενδιαφέρον του- Προς Γ΄εθνική ο Πανιώνιος

Ο Ιστορικός βρίσκεται εκ νέου προ των πυλών της Γ΄ Εθνικής, καθώς ο Γιάννης Τσακουμάκος απέσυρε το ενδιαφέρον του λόγω του συνολικού χρέους των Νεοσμυρνιωτών που φτάνει τα 2,3 εκατ. ευρώ.

Εξαιρετικά δυσάρεστα είναι τα νέα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στον Sport-Fm αποσύρεται το ενδιαφέρον του Γιάννη Τσακουμάκου για τις τύχες της ομάδας. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πιο συγκεκριμένα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα με τη διοικούσα επιτροπή του Πανιωνίου ο εκπρόσωπος του επενδυτή μετέφερε στους ανθρώπους του Ιστορικού την απόφαση του Τσακουμάκου, καθώς τα χρέη της ομάδας ανέρχονται στο απαγορευτικό, για τον επενδυτή, ποσό των 2.300.000 ευρώ, με το το 50% εξ αυτών να πρέπει να εξοφληθεί από την ΠΑΕ.

Τόσο το ύψος του συνολικού ποσού, όσο και ο φόβος του για πιθανή ανάγκη αποπληρωμής του υπόλοιπου 50% (σε περίπτωση που δεν γίνει αυτή από τα φυσικά πρόσωπα), είναι οι αιτίες που απομακρύνουν τον Τσακουμάκο. 

Το προσφυγικό σωματείο πρέπει να πληρώσει άμεσα 200 χιλιάδες ευρώ, ώστε να απελευθερωθούν οι μεταγραφές του και να υπογραφούν επαγγελματικά συμβόλαια, τη στιγμή που απαιτούνται 500 χιλιάδες ευρώ για τη συμμετοχή του στη Super League 2.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, μοιάζει δεδομένο πως ο Πανιώνιος δε θα συμμετάσχει στην Super League 2, αλλά θα αγωνιστεί την σεζόν 2021-2022 στην Γ΄ εθνική.

-sdna.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.