Απαλλακτική εισαγγελική πρόταση για τον “βιασμό” του Δημήτρη Άνθη που “είπε” και “ξείπε” κατά του ηθοποιού Νικόλα Στραβοπόδη

Απαλλακτική είναι η πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα προς το δικαστικό συμβούλιο σχετικά με την εμπλοκή του ηθοποιού, Νικόλα Στραβοπόδη, στην σεξουαλική κακοποίηση του Δημήτρη Άνθη. Υπενθυμίζεται ότι ο Άνθης είχε μηνύσει τον νεαρό ηθοποιό για βιασμό ο οποίος φέρεται να έλαβε χώρα το 2006. Ωστόσο με κατάθεσή του στην ανακρίτρια ισχυρίσθηκε ότι τελικά σημειώθηκε έναν χρόνο νωρίτερα και συγκεκριμένα το 2005!

Από την πλευρά του, από την πρώτη στιγμή, ο Νικόλας Στραβοπόδης έκανε λόγο για κακόβουλη κίνηση από μέρος του Άνθη επισημαίνοντας ότι επρόκειτο για συνεναιτική ερωτική συνεύρεση μεταξύ δυο ενήλικων ανδρών.. Μάλιστα μετά την ανάκληση από την μεριά  Άνθη σε ότι αφορά το χρονικό σημείο που συνέβη η συγκεκριμένη πράξη και την τυπική κλήση που εκδόθηκε από την αρμόδια ανακρίτρια, ο Νικόλας Στραβοπόδης κατέθεσε μήνυση ζητώντας την ποινική δίωξη του μέχρι τότε καταγγέλλοντος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  η εισαγγελική πρόταση του Πασχάλη προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο είναι απαλλακτική. 

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.