Η παγίδα της αντιγραφής και το τηλεφώνημα από το περιβάλλον «Τσακ», για την αποκατάσταση της αλήθειας

Καίτη Γαρμπή- Γιάννης Τσακουμάκος - Διονύσης Σχοινάς

Πάντα όταν διαβάζουμε στο Τσίπας Μπλοκ, για τις ιστορίες και την τέχνη της νύκτας, είμαστε όντως σίγουροι ότι έτσι είναι. Δεν γίνεται να είναι αλλιώς. Και πάντα, όταν τα διαβάζουμε στους άλλους, όλο και κάτι θα πλανάται στον αέρα πως όλα αυτά είναι υποθέσεις ή στα όρια της αβεβαιότητας.

Στην παγίδα αυτή, πέσαμε τελείως και εμείς. Γιατί θεωρήσαμε σίγουρο, ότι ο Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του περιοδικού OK, μπασμένος, ψαγμένος και με πηγές καλές και πολλές στα της show bizz, σε αυτό που έγραψε : “Γαρμπή-Σχοινάς εκτός Estate και ο Δήμος Αναστασιάδης παίρνει τη θέση τους”, δεν ήταν στο ντούκου. Αλλιώς γιατί το να κάναμε αντιγραφή-επικόλληση ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Απ’ την άλλη όμως ΠΟΤΕ δεν πρέπει να έχεις το αίσθημα της ασφάλειας, σε καμία ενέργεια του ρήματος αντιγράφω. Και αποδείχθηκε από το τηλεφώνημα, που δέχθηκα σχετικά νωρίς χθες τοι βράδυ. Ντρινννννν, άνθρωπος στενός, πιο στενός δεν γίνεται, του Γιάννη Τσακουμάκου, ιδιοκτήτη του Estate. Για να μου πει : «Όχι δεν ισχύει πως Καίτη Γαρμπή- Διονύσης Σχοινάς δεν θα είναι στο μαγαζί αυτό. Θα είναι κανονικά»!

Εγώ : «Μα ο δημοσιογράφος που το έγραψε δεν είναι τυχαίος»

– Η απάντηση του : «Άσε τους άλλους. Εσένα διαβάζουν…»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.