Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου ! Η πείνα έχει πιάσει το κόκκινο χρώμα, οι μαφιόζοι αλληλοσκοτώνονται…ο αντικαπνιστικός νόμος μας μάρανε! 6.000 ευρώ θα πληρώσει το νυχτερινό μαγαζί του Κώστα Ματσίκα και 100 ο Μπισμπίκης

Το «Αφγανιστάν της Ευρώπης» είμαστε ρε παιδιά. Ο κόσμος πεινάει εκεί έξω, και μάλιστα τέτοιες μέρες. Την ίδια στιγμή, γεμίσαμε με συμβόλαια θανάτου. Δεν είναι, λοιπόν, δυνατόν τη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου, να την έχουμε αναγάγει σε σύμβολο «Ο νόμος είναι ίσος για όλους». Ακούγεται πραγματικά σαν ανέκδοτο. 

Τα νεότερα γι’ αυτό το θέμα. Επειδή κάπνιζε μέσα ο Μπισμπίκης, στο κέντρο που τραγουδά η Βανδή, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, «ρίχνει» πρόστιμα από το Twitter. Σύμφωνα με το γράμμα του νόμου για τα τετραγωνικά μέτρα του συγκεκριμένου κλειστού χώρου. Ο ηθοποιός τιμωρείται με 100 ευρώ, ενώ το πρόστιμο για την επιχείρηση Έναστρόν, είναι σαφώς πιο μεγάλο και κυμαίνεται από 4.000-6.000 ευρώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Πολύ μεγάλο θέμα, για ένα ..τσιγάρο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.