Αυτή είναι η μεγάλη… Αλήθεια! Η κουβέντα για Γιάννη Τσακουμάκο και “σε πλειστηριασμό το Κέντρο Αθηνών”- Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα

Κάποιοι περίεργοι νυχτερινοί γράφουν ότι “μαύρα” ήταν τα φετινά Χριστούγεννα, για τον Γιάννη Τσακουμάκο. Μετά την ιστορία, που έσκασε σαν …βόμβα! Πραγματικά. Ολοκαίνουργια, καθόλου από την εποχή που η επιστήμη ήταν στα χέρια των μάγων. Όλους της νυχτερινής θρησκείας τους συνεπήρε. Η Νο 1 έγινε.

Σε δημοπρασία βγαίνει το νυχτερινό «Κέντρο Αθηνών». Στις 25 Ιανουαρίου 2023. Τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 646.000 ευρώ. Αμέσως έπαιξε το ψάξιμο, πώς συνέβη, και δεν είναι να τα πάρεις στα σοβαρά αυτά που διάβαζες δεξιά και αριστερά. Δηλαδή, όταν το παίζεις αξιόπιστος ερευνητής, ξεκινάς από την απλή λογική. Από την πραγματικότητα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από την μια, να έχει μοιράσει εκατομμύρια σε τραγουδιστές και μαγαζιά. Το επιπλέον ; Θέλει οπωσδήποτε να έρθει και στην Παραλιακή, το καλοκαίρι. Δεν τελειώσαμε. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό, έκανε αληθινές επαφές, προκειμένου να αγοράσει τις μετοχές του Πανιωνίου, όταν υποβιβάστηκε από την Α Εθνική. Αλλά τελικά δεν προχώρησε. Άντε μετά να πιστέψεις, πως για ένα μικρό χρέος (69.000), στην διαφημιστική εταιρία “Politis”, κινδυνεύει να χάσει τη ναυαρχίδα των επιχειρήσεων του.

Πήρες πρέφα; Το Tsipas Blog τα έχει βάλει κάτω και, έβγαλε το συμπέρασμα πως στο παιχνίδι αυτό, ίσως να παίζει κάτι άλλο. Αυτό θα πει, ό,τι κυκλοφορεί να είναι κατασκεύασμα.

Αυτή είναι η μεγάλη… Αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.

ΥΓ. Μιλάει η δύναμη της φωτογραφίας. Όχι δεν ήταν μαύρα τα φετινά Χριστούγεννα, για τον Γιάννη Τσακουμάκο. Με την γυναίκα και την μονάκριβη κόρη του, στην Λυκόβρυση στο Κολωνάκι. Δικό του και αυτο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.