Συνεχίζεται το πάρε – δώσε των μεταγραφών της νύχτας

Συνεχίζεται το πάρε - δώσε των μεταγραφών της νύχτας

Σε συνέχεια του αποκλειστικού ρεπορτάζ του “tsipasblog.gr”, για τα μουσικά σχήματα του χειμώνα στην Αθήνα, στα οποία, μέχρι στιγμής, πέσαμε μέσα σε όλα, και, όπως ήταν αναμενόμενο, και πάλι οι ανταγωνιστές μας αντέγραψαν, είμαστε εδώ, με νεότερες πληροφορίες .

Το «πήγαινε έλα, λοιπόν, στη νυχτερινή Αθήνα συνεχίζεται. Αναφέρθηκα χθες στην Λένα Ζευγαρα, την αποκαλούμενη και “θηλυκός Παντελίδη”, η οποία πολιορκήθηκε από πολλούς, εν τέλει, όμως, κατέληξε στα χέρια του Γιάννη Βουτυράκου (Tokyo Theater).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Νίκος Μακρόπουλος, όπως λένε οι πληροφορίες μου, θα βρίσκεται στο Fragelico του Θανάση Γκουγκούση, όπου θα συνεργαστεί με τον Χρήστο Mενιδιάτη.

Ο Κιάμος, μπορεί να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων της νύχτας, πράγμα που αποκάλυψα σε προγενέστερα άρθρα μου, τα οποία στάθηκαν αφορμή για να μου επιτεθεί ο Νάσος Γουμενίδης, πάντως στο τέλος δεν αποκλείεται να παραμείνει στο Posidonio.

O one man show και βασικός μέτοχος του ΥΤΟΝ, Νίκος Βέρτης, βρίσκεται σε αναζήτηση pertener και μετά το αδιέξοδο των συζητήσεων με τον Νικηφόρο, ξεκίνησε επαφές με τον Λευτέρη Πανταζή. Ο Λεπά, πάντως, που είναι διαχρονική αξία στο ελληνικό τραγούδι, έχει ενημερωθεί και από τον πρωτοπόρο Γιάννη Παπαθεοχάρη (Αθηνών Αρένα) να είναι standby.

Ο κινούμενος στο κύκλωμα του Ρέμου, Θοδωρής Φέρρης, “σάρωσε” τις Δευτέρες στο NALU, και, αναπόφευκτα, ανέβασε κατά κράτος την χρηματιστηριακή αξία του…Είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στην ομάδα του Μανώλη Μούτσου, ο οποίος προσανατολίζεται να τον βάλει στο Romeo.

Όσο για το Nalu, πληροφορούμαι ότι το παιχνίδι, μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου, θα παιχτεί με τον Ηλία Βρεττό.

Εν τω μεταξύ, όλο και πιο έντονα ψιθυρίζεται τις τελευταίες ώρες, ότι ο ανάρπαστος Ηλίας Καμπακάκης “κλείδωσε” σε κορυφαίο επιχειρηματία. Μια εξέλιξη που, αναμφίβολα, μπορεί να αλλάξει τον χάρτη της νύχτας.

Τέλος, όλα συγκλίνουν πως θα αναθεωρήσει τον σχεδιασμό του ο Θανάσης Παπαγεωργίου (Fever), για τον ποιόν θα βάλει δίπλα στον Μαζωνάκη. Και ενώ όλα έδειχναν Αντύπα, ήρθε η ανατροπή και πλέον φιγουράρει ψηλά στην ατζέντα του το όνομα του Γιώργου Γιαννιά.

Θα επανέλθουμε σύντομα πιο αποκαλυπτικοί…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.