Σπύρος Δήμου : Οι δύο λόγοι που λέει ΟΧΙ στη μπάλα

Σπύρος Δήμου : Οι δύο λόγοι που δεν ξαναμπαίνει στη μπάλα

Ο άνθρωπός μου, έγκυρος για μένα, άρα πράγματι έγκυρος, μου ψιθύρισε ότι ο Σπύρος Δήμου δέχτηκε κρούση να μπει ξανά στο παιχνίδι του παραγοντικού ποδοσφαίρου, αλλά αρνήθηκε. Και θα εξηγήσω παρακάτω το γιατί. 

Δεδομένο πρώτο. Δεν υπάρχεις σαν επιχειρηματίας, αν δεν σε υπολογίζουν, αν δεν αποζητούν την συνεργασία σου. Αυτά, όσον αναφορά το παιχνίδι, που λέμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάμε τώρα στην ουσία : Για τον πατρινό επιχειρηματία στο χώρο των πετρελαιοειδών, εδώ και πολύ καιρό έχει αναφέρει το tsipasblog.gr :

“Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα για να ξαναμπεί στο ποδόσφαιρο. Μόνο αν σοβαρευθούμε. Μόνο αν φτιάξουμε το ποδόσφαιρο, όση δύναμη διαθέτουμε να τη χρησιμοποιήσουμε στη δημιουργία ενός άλλου κλίματος κι όχι σε πράξεις εγκληματικές. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη μία άλλη δημόσια εικόνα, όχι εκείνη που “υπηρετούν” οι παραδοσιακοί και οι τελευταίας φουρνιάς παράγοντες”.

Κάνουν λάθος, όμως, όσοι θαρρούν ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος, που θα εμπόδιζε τον Δήμου να στηρίξει οικονομικά, μετά τον Διαγόρα Βραχνείκων, κάποια άλλη ομάδα γειτονικής περιοχής ή κάποιου άλλου, πιο μακριά. Έστω και με άμεσο τρόπο. Να βάζει, δηλαδή, αυτός το πακέτο και να έχει άλλους για μπροστινούς. Εξαιρώ την απλή χορηγία, που όταν του ζητηθεί, θα την βάλει. Είναι πράγματι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, που δεν τσιγκουνεύεται τις “καλησπέρες” του με όλα όσα αυτό περιλαμβάνει.

Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο ιδιοκτήτης πρατηρίων υγρών καυσίμων WESTENERGY- ΕΚΟ, απάντησε αρνητικά στο κάλεσμα ιδιοκτήτη ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας, που πάει για την υπέρβαση. Του είχανε προτείνει κάτι έξω έξω, άλλα τραβήχτηκε. Και αυτό γιατί δεν είναι σε φάση ακόμα να δώσει χρήματα για τη μπάλα. Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσετε ότι έχει ανοιχτεί και στα βιομηχανικά καύσιμα, ενώ τρέχει ήδη και κάποια άλλα επιχειρηματικά πρότζεκτ, πάντα στο αντικείμενο του, με επιτυχία κατά τη γνώμη ατόμων του χώρου. Άρα, δε του περισσεύει καθόλου ελεύθερος χρόνος, για να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα.

Διαβάστε επίσης :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.