Αποκλειστικά στο tsipasblog: Τα μουσικά σχήματα του χειμώνα στην Αθήνα!

Αποκλειστικά στο tsipasblog: Τα μουσικά σχήματα του χειμώνα στην Αθήνα!

Ο χειμώνας 2019 – 2020 δεν είναι τόσο μακριά και ήδη τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα και σκηνές έχουν κλείσει τις συνεργασίες τους για τη νέα αυτή σεζόν. Στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης θα υπάρχει και πάλι μια μεγάλη γκάμα επιλογών που μπορεί να καλύψει κάθε γούστο.

Από τις συνεργασίες που έχουν γίνει ήδη γνωστές και αναμένονται να ξεχωρίσουν, είναι η μουσική συνάντηση του Βασίλη Καρρά με τον Γιάννη Πλούταρχο στη Ιερά Οδό, αλλά και η απόφαση του Κώστα Μπερτάκη να ανοίξει το Teatro και να δώσει τα ηνία στην Νατάσα Θεοδωρίδου. Φυσικά, σε αυτό το σχήμα πρέπει να περιμένουμε με ποιον ή ποια θα την “παντρέψει” ο πάντα καινοτόμος επιχειρηματίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επίσης, γνωστό είναι ότι ο Ρέμος θα ξεκινήσει τη σεζόν από την Θεσσαλονίκη και την Πύλη Αξιού. Επιθυμία του είναι να συνεχιστεί η στενή και η αρμονική συνεργασία του με τον Βασίλη Γκόγκο. Για μετά, επί Αθηναϊκού εδάφους, ακόμη το ψάχνει. Το σίγουρο είναι πως τον θέλουν όλοι-Εχουμε ήδη αναφερθεί στα αμέσως προηγούμενα ρεπορτάζ- ΕΔΩ

Τώρα, πάμε γερά στην μεγάλη ανατροπή. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του tsipasblog.gr, o Μαζωνάκης που τα “έσπασε” με τον Ματσίκα (Έναστρον) και όλα έδειχναν πως είχε κλείσει στον Παπαθεοχάρη (ΑΘηνών Αρένα), θα βρίσκεται τελικά στο Fever του Θανάση Παπαγεωργίου. Μαζί με τον Αντύπα και τον Δήμο Αναστασιάδη.

Από κει και πέρα. Η Πάολα ξεκινάει με τον Κουρκούλη στις 6 Σεπτεμβρίου στη Πύλη Α (Θεσσαλονίκη). Αμέσως μετά, που θα κατηφορίσει στην Αθήνα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο Έναστρον, αφού επιστρέφει στον Ματσίκα ύστερα από 2 χρόνια.

Οι αποκλειστικότητες δεν σταματάνε όμως εδώ. Ο Βοτανικός, της οικογένειας Πριόβολου, θέλοντας να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό, είναι πολύ κοντά για να “ενώσει” τον Νότη Σφακιανάκη με τον Σταμάτη Γονίδη.

Στη συνέχεια. Μετά την επιστροφή του Θέμη Αδαμαντίδη, σαφώς καλύτερο προμηνύεται το επαγγελματικό αύριο του Νίκου Σπυρίδωνα στον χάρτη της αθηναϊκής νύχτας. Ακούγεται ότι καλοβλέπει την περίπτωση της Αγγελικής Ηλιάδης, για παρτενέρ του λαϊκού βάρδου. Μην αποκλείσετε όμως και τον Χρήστο Μενιδιάτη, για συμπαίκτη του. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Μία ακόμη εξέλιξη. Ο Σαμπάνης αποχώρησε από τον Μαρασούλη και για χειμώνα μαθαίνω πως το να βρεθεί στο Φωταέριο με την Καίτη Γαρμπή, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

H θέση του, πάντως, στο Acro σίγουρα δεν θα μείνει ορφανή. Οι παροικούντες τη Ιερουσαλήμ μιλούν για πρόταση που έχει γίνει στον Πάνο Κιάμο, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω που τον περιμένουν. Ο Κώστας Ματσίκας του Έναστρον είναι ένας από αυτούς, αφού όπως μαθαίνω έχει ξεκινήσει την διαδικασία να τον εντάξει στο σχήμα του (με Πάολα και Κουρκούλη)

Στο 4711 Αυτοκίνηση, ο Γιώργος Τσαλίκης συναντά για πρώτη φορά στην πορεία του τους Onirama.

Τα σιγουράκια:

Fantasia : Κωνσταντίνος Αργυρός

Κέντρο Αθηνών: Νίκος Οικονομόπουλος

Υτον : Νίκος Βέρτης

Box: Μέλισσες

Και φυσικά, μας περιμένουν ακόμα πολλές εκπλήξεις μιας και ο χάρτης δεν έχει διαμορφωθεί απόλυτα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.