Απόλυτη ανατροπή με Μαζώ: Από σίγουρος στον Παπαθεοχάρη, οδεύει προς Παπαγεωργίου!

Απόλυτη ανατροπή με Μαζώ: Από σίγουρος στον Παπαθεοχάρη, οδεύει προς Παπαγεωργίου!

Όταν η Ιστορία γράφει τα μυθιστορήματα της, που είναι αληθινά, όχι από τη φαντασία του συγγραφέα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τα τελευταία δυόμισι χρόνια είναι το πρώτο όνομα στην “επιχειρηματική ναυαρχίδα” του Κώστα Ματσίκα, ο οποίος είχε μετονομάσει το “Έναστρον” σε “Σημείο G” για χάρη του νικαιώτη τραγουδιστή. Σας έγραψα ήδη ότι επήλθε διαζύγιο μεταξύ των δύο ανδρών και μάλιστα δεν ήταν συναινετικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η σχέση του Ματσίκα με τον Μαζωνάκη διαταράχθηκε πριν το Πάσχα όταν ο επιχειρηματίας έμαθε ότι ο Μαζώ έκανε ραντεβού με τον Παπαθεοχάρη (Αθηνών Αρένα). Ο Ματσίκας ζήτησε τον λόγο από τον καλλιτέχνη και η συζήτηση κατέληξε σε άσχημο διαζύγιο.

Ο Μαζώ, ενώ όλα έδειχναν πως εν απουσία του Αντώνη Ρέμου (θα ξεκινήσει τη σεζόν από τη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Α) θα ηγηθεί στο σχήμα του Αθηνών Αρένα από το φθινόπωρο, όμως τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του tsipasblog.gr, έδωσε τα χέρια με τον Θανάση Παπαγεωργίου να βρίσκεται στο Fever (Λεωφόρο Συγγρού και Λαγουμτζή γωνία), και έτσι επιβεβαιώνομαι που στις 24/6 είχα υπογραμμίσει πως : όταν είσαι Παπαγεωργίου δεν κάνεις ευχές. (Διαβάστε αναλυτικά)

Στο πλευρό του κορυφαίου καλλιτέχνη αναμένεται να δούμε σε ρόλο guest τον Αντύπα, ενώ μαζί τους θα είναι και ο Δήμος Αναστασιάδης!

Οι ίδιες πηγές, τέλος, αναφέρουν πως, κατά πάσα πιθανότητα, θα δούμε νωρίτερα (μέσα καλοκαιριού) τον Μαζώ στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας, συμφερόντων του Θανάση Παπαγεωργίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.