Passaggio και Όμιλος Momentum πήραν συναινετικό διαζύγιο

Τα γράφω σε ελεύθερη μετάφραση. Παντρεύονται και χωρίζουν. Δεν θα το πούμε παράλογο, θα το πούμε κατανοητό. Λογική και σκεπτικισμό έχει το διαζύγιο. Μόνο τέτοια έχει. Το παράλογο και το χειρότερο είναι να βλέπεις τον γάμο να μην προχωράει, να μην πάει στο επόμενο στάδιο. Να μην περνάς άλλο καλά. Να προκύπτει διαφορά φιλοσοφίας, στο ότι ο ένας το βλέπει έτσι και ο δύο αλλιώς. Και παρ’ όλα αυτά, να μην να το σπάσεις, να μην το επιδιορθώσεις. Κουφό. Εντελώς. Κι αν σου πέφτει βαρύ αυτό με τους χωρισμούς, ας το ελαφρύνουμε το πράμα. Είναι συνειδητή η απόφαση να επιλέξει κανείς το…χωρισμό των δρόμων. Αυτό που στο παρελθόν, δεν πίστευες ότι θα βιώσεις. Και μάλιστα, όταν μιλάμε για συνειδητοποιημένα παιδιά, καταλήγουν φιλικά τα διαζύγια.

Αφορμή της κουβέντας η είδηση πως δεν θα συνεχίσουν άλλο μαζί, ο γνωστός Όμιλος Momentum και η γνωστή αλυσίδα καφέ Passaggio. Τώρα καταλαβαίνετέ που στη Ριβιέρα, στη Καλλιθέα, κατέβηκε η ταμπέλα «Passagio» και ανέβηκε αυτή του «Earth Cafe». Αυτό αποφάσισε ο Όμιλος Momentum, που το πήρε υπό τον έλεγχο του. Το ίδιο αναμένεται να γίνει, να αποφασίσει, για άλλα δύο Passaggio, σε αυτό της Δάφνης και της Μιχαλακοπούλου. Θα κατεβάσει την ταμπέλα «Passagio». Τώρα, πως θα τα δούμε, στην επόμενη μέρα τους; Περιμένουμε. Για την Μιχαλακοπούλου, πάντως, οι πληροφορίες είναι πιο συγκεκριμένες. Έχουν προκύψει συζητήσεις, για να πουληθεί και να γίνει Bread Factory, όπως το tsipasblog.gr, το αποκάλυψε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από την άλλη, ανέγγιχτα, όπως ήταν, παραμένουν τα εξής καταστήματα Passaggio : Στην Αργυρούπολη, στο Παγκράτι, στη Γλυφάδα, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, αλλά και Θεσσαλονίκη. Το κουμάντο το κρατάει ο Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.