Έρχεται και το μικρό…αδερφάκι του Βοτανικού, που μετονομάζεται σε Μέδουσα! Με Γιώργο Αλκαίο, Going Throught, Ισορροπιστή και τον κωμικό Παντελή Καναράκη

Λέω, τώρα, που ο Βοτανικός ξεκίνησε με ουρές από κόσμο, ότι ήρθε η στιγμή, να μιλήσω και για το μικρό αδερφάκι, το δίπλα μαγαζί, το Votanikos Plus. Η δουλεία είναι κλεισμένη με τον Γιώργο Αλκαίο. Σωστά. Η μεγάλη αλήθεια είναι, στις 12 Σεπτεμβρίου 2022 (κοντά στους δύο μήνες, αυτό σημαίνει) τότε βγήκε, βράδυ ήταν.

Και σήμερα, σας έχω καινούργιά πράματα. Είναι οι Going Throught, είναι ο Ισορροπιστής, είναι και ο κωμικός Παντελής Καναράκη, που θα προστεθούν σε αυτή την συνταγή. Που σε αυτή την εποχή, σε αυτή την νύκτα, σε έχει φουντώσει πως κάτι διαφορετικό θα έχει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο

Κι όχι μόνο αυτό. Το κάτι διαφορετικό, θα είναι παντού, και στο όνομα, όπου από Votanikos Plus, μετονομάζεται σε Μέδousa Music Theater. Θα το βρείτε στο facebook εδώ.

Στην ελληνική μυθολογία, η Μέδουσα αναφέρεται ως μία από τις τρεις Γοργόνες. Από τις τρεις αυτές αδελφές η Μέδουσα ήταν η θνητή. Το άλλο της όνομα ήταν Γοργώ, που σημαίνει άγρια ματιά.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "茶 MEΔOUSA MUSIC THEATER"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.