Σήκωσε την κούπα ο Μουστάκας

Δημήτρης Μουστάκας - Κατερίνα Ψύχου

Δεν γίνεται καλλιστεία με άσχημες κοπέλες. Με χαμηλόκωλες, κοντοπόδαρες, δίχως στήθος, με κυτταρίτιδα. Γίνεται; Δεν γίνονται. Να παρακολουθεί ο ντουνιάς όλος από την τηλεόραση ποια θα βγει Μις ανάμεσα σε παχύσαρκες, μυταρούδες, κοκαλιάρες, πιο ψηλές από νάνους. Γίνεται; Ε, δεν γίνεται, το είπαμε.

Παρακολούθησα το Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020. Σε τραβάγανε. Σε ξεσηκώνανε, σε αιχμαλωτίζανε. Αν κοιμούσουν, σε ξύπναγαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε ακόμα: Ο Μουστάκας αντάξιος του Γκάλη της νύχτας

Ο επιχειρηματίας της νύκτας και της ημέρας, Δημήτρης Μουστάκας, έβαλε το …γκολ, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, μιας και ήταν χορηγός της εκδήλωσης και μέλος της κριτικής επιτροπή. Δεν ζήτησε δεύτερο. Δεν χρειαζόταν άλλο. Επειδή έστεψε την Κατερίνα Ψύχου. Την πρώτη, όχι, την δεύτερη, την τρίτη, την τέταρτη.

Φοβερό, ε; Πρωταθλητική στέψη από πλευράς Μουστάκα. Σε αναμέτρηση επιπέδου τελικός κυπέλλου Ελλάδος. Πανελληνίου ενδιαφέροντος.. Και, ευτυχώς, το Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020, σε μια πολύ δύσκολη και ζόρικη περίοδο για τον κλάδο, την χώρα και τον πλανήτη ολόκληρο, κράτησαν την ποιότητα ψηλά και έπαιξαν μπάλα με παίκτες Α΄ Εθνικής Κατηγορίας. Από τις διαγωνιζόμενες, μέχρι τα άτομα που έκριναν, σε αυτούς και ο Μουστάκας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.