Μπάμπης Ρέγγας ( Open Petrol & Gas S.A) : Στηρίζει χωρίς ανταλλάγματα

Μπάμπης Ρέγγας

Αυτήν την ώρα, η πανδημία από τον COVID-19 απειλεί με τον πιο παράξενο «πόλεμο» που γνώρισε η ανθρωπότητα. Την ώρα αυτή ο καθένας μας έχει το ιερό καθήκον να συνεισφέρει με τον τρόπο που μπορεί. Ειδικά, οι έχοντες, οι μεγάλοι, πρέπει να βγουν μπροστά και να δικαιολογήσουν τον τίτλο τους. Να δείξουν, δηλαδή, ότι είναι πραγματικά μεγάλοι, τώρα στα ζόρικα, στα πολύ δύσκολα, που οι πιο πολλοί έχουν κρυφτεί και έχουν κάτσει πίσω στη γαλαρία.

Η Open Petrol & Gas S.A, μια σύγχρονη εταιρεία, μέλος του Ομίλου “Rengas Group of Companies”, που δραστηριοποιείται στην εμπορία υγρών καυσίμων, με σημαντική παρουσία σε Ελλάδα, Αλβανία και Κόσοβο, βγαίνει μπροστά και στηρίζει εμπράκτως τον Ελληνικό Αθλητισμό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Open Petrol & Gas S.A ήταν χορηγός στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας 2020, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. ‘Έδωσε πολύ καλά λεφτά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάνουν σπορ και στάδιο

Επίσης, έσπρωξε αρκετά λεφτά και στο μπάσκετ, και, πιο συγκεκριμένα, στο Super Cup της Basket League, το οποίο πήγε στα χέρια του Προμηθέα. Οι Πατρινοί επικράτησαν στον τελικό 82-74 του Περιστερίου.

Άρα, από την Open Petrol & Gas S.A δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο. Η εταιρία του Μπάμπη Ρέγγα προσφέρει χωρίς ανταλλάγματα. Αν συνέβαινε το αντίθετο, τότε τα χορηγικά χρήματα που θα έδινε, θα ήταν πολύ λιγότερα. Η στήριξή του οφείλεται σε λόγους «παραδοσιακούς», στην… υποχρέωση των επιτυχημένων επιχειρήσεων απέναντι στον αθλητισμό.

Ακόμα και χορηγός να μην ήταν, που θα ήταν, πάλι θα έλεγαν ένα καλό λόγο για αυτόν. Για τις εμπορικές του συμφωνίες, που δεν παίζουν… φιλανθρωπικά κριτήρια, ούτε χάρες, και ο πατρινός επιχειρηματίας πετρελαιοειδών, Σπύρος Δήμου, το γνωρίζει πολύ καλά, αφού συνεργάζεται μαζί του, λέει στο tsipasblog.gr για τον Ρέγγα : “Μάγκας, καλό παιδί, άντρας, αστέρι, αδερφός μου.”

Χορηγία-μαμούθ στη φανέλα της Παναχαΐκής από τον Σπύρο Δήμου - Tsipas Blog
Σπύρος Δήμου

Πέρα απ’ αυτό. Η παρουσία του Ρέγγα δεν είναι μόνο στα υγρά καύσιμα. Έχει επεκταθεί και στην εστίαση, όντας μέτοχος στο Padam, σε ένα από τα καλύτερα, πιο εκλεπτυσμένα και, φυσικά, πιο ακριβά μαγαζιά της Γλυφάδας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.