Το ψηστήρι στον Δήμου να υποκύψει στην Αχαϊκή

Σπύρος Δήμου

Παιδί μάλαμα ο Σπύρος Δήμου, και από χαρακτήρα και από τις συμφωνίες που δίνει το χέρι του. Τύπος άλφα εθνικής από όπου να τον πιάσεις. Τα έχωσε πολύ χοντρά, όταν μπήκε χορηγικά στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, πριν 3 χρόνια. Στην ουσία Πρόεδρος και Μεγαλομέτοχος μαζί ήταν, από τη στιγμή που έβαλε 100 χιλιάρικά. Μετά από ένα χρόνο αποχώρησε. Για δύο χρόνια χάθηκε από προσώπου γης. Πολλοί προσπάθησαν να βρουν τα βήματα του, για βοήθεια φυσικά μόνο, αλλά ο πατρινός επιχειρηματίας πετρελαιοειδών επέλεξε να μην σηκώνει το τηλέφωνο του. Η επανεμφάνιση; Η Παναχαϊκή. Ο φίλος του ο Γιώργος Μπάρλος, του ζήτησε να τον σπονσοράρει και αυτός δεν του το αρνήθηκε. 150 χιλιάρικα ζεστά ”έχωσε” στη μηχανή για να ξαναπάρει μπρος.

Ο Δήμου μένει κοντά στην Κάτω Αχαγιά και όπως καταλαβαίνεται, είναι το πρώτο πιστόλι της και των περιχώρων. Έχει αναγάγει σε επιστήμη τη χορηγία. Σε όποιον γουστάρει τα δίνει και σε χρόνο ρεκόρ. Ο Δήμου, λοιπόν, ήδη στηρίζει την ιστορική ομάδα της περιοχής, την Αχαϊκή, αλλά το όλο παιχνίδι, η όλη προσπάθεια των παραγόντων εκεί, γίνεται να πάρει όλη την ομάδα. Για αυτόν τον έχουν από πολύ κοντά, για να τον φέρουν στα νερά τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Μεγάλωσε και επιστρέφει Πάτρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.