Στον Βέρτη, περιμένουν πως και πως τον Μπερτάκη

Κώστας Μπερτάκης

Κορυφή στον τομέα του. Και ποιος είναι ο τομέας του, το… επάγγελμα του, το αντικείμενο του; Επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων. Ιδιοκτήτης των Teatro-Fantasia-Vogue και όποιο άλλο προκύψει. Αλλά ο περιβόητος Κώστας Μπερτάκης είναι κάτι πολύ περισσότερο απ’ αυτό το πόστο στην πλανηταρχία της νύχτας. Παρότι δεν σπούδασε στο Χάρβαρντ, θεωρείται ”πρύτανης” σήμερα” στην “διπλωματία’. Στο πως διαχειρίζεται την εξουσία, τη δύναμη και την επιρροή του.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από το γεγονός πως σήμερα θα δώσει το παρών στο “παλάτι” του Νίκου Βέρτη, το YTON the music show, με μεγάλη ομάδα συνεργατών του. Όλα αυτά, μια βδομάδα πριν το άνοιγμα της “ναυαρχίδας” του, του Teatro, με Πάολα και Νίκο Κουρκούλη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από το TsipasBlog θα το μάθεις, δεν θα το μάθεις από το… άγιο πνεύμα. Πως το ξέρει αυτό ο Τσίπας; Αφού έσπασε το τηλέφωνο μου, απόδειξη πως τον περιμένουν πως και πως.

Οι εποχές αλλάζουν. Και ο Μπερτάκης, πλανητάρχης στον κόσμο της νύχτας, αφού έχει αναλάβει σχεδόν όλα τα νούμερο 1 καλλιτεχνικά Brand, αποδεικνύεται πολύ ωραίος, ανοιχτό μυαλό και τολμηρός. Και πάλι, πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα. Αυτό είναι το συμπέρασμα σχετικά με την… αναμενόμενη με υψηλό… ενδιαφέρον σημερινή επίσκεψη του, στο “Summer” ΥΤΟΝ, που “βασιλεύει” ο ..αυτοκράτορας Βέρτης.

Διαβάστε επίσης : Ο κύβος… ερρίφθη! Στις 19 Ιουνίου η πρεμιέρα Παολα- Κουρκούλη στο Teatro

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.