Γιατί επέλεξε Ελευθερόπουλο

Γιώργος Μπάρλος - Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Το γράφω από την αρχή. Αν ήμουν μεγαλομέτοχος στην Παναχαΐκή, θα ήθελα να πάρω στην ομάδα προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Τον προπονητή, που θέλει να αναδειχθεί, όχι τον κορεσμένο και γεμάτο παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Το συζητάμε, διότι πράγματι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε σε οριστικό deal μαζί του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Γιώργος Μπάρλος, και το μόνο που απομένει για το όλο θέμα είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Γιατί επέλεξε τον συγκεκριμένο προπονητή στην ομάδα του; Επειδή πρώτα απ’όλα είναι επιχειρηματίας. Επειδή ξέρει τι πουλάει και σε τι σόι πελατεία απευθύνεται το προϊόν της μπίζνας του. Να το κάνουμε φέτες…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι πουλάει μια ΠΑΕ; Τίποτα χειροπιαστό, να το φας, να το φορέσεις, να το βάλεις σπίτι σου, να το χρησιμοποιήσεις στο γραφείο σου. Θέαμα πουλάει η ομάδα, πακεταρισμένο σε συναίσθημα.

Ακριβώς γιατί αυτό, επειδή η ομάδα δίνει στον οπαδό θέαμα, έχει αξία αυτό που λέγεται ”σημαία”. Το πρόσωπο εκείνο- παίκτης ή προπονητής- που θα κάνει τη διαφορά. Μόνο τη διαφορά. Όχι που θα έρθει, υποτίθεται για να εκφράζει την ”ιδεολογία” της ομάδας. Που θα είναι φορέας παναχαικόοφροσύνης με τα κριτήρια της εξέδρας. Μόνο να κάνει τη διαφορά ενδιαφέρει τον Μπάρλο. Αυτό τη διαφορά, κατά κάποιο τρόπο, θα την κάνει ο Δημήτρης Ελευθεροπουλος.

Διαβάστε επίσης : Είναι εδώ ο Δήμου, “καθαρίζει” με τα χρέη προς την Ερασιτεχνική

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.