Είναι εδώ ο Δήμου, “καθαρίζει” με τα χρέη προς την Ερασιτεχνική

Γιώργος Μπάρλος- Σπύρος Δήμου

Σπορ άγνωστο και σπανιοφορεμένο τα τελευταία χρόνια στην Παναχαΐκή, το το να βρεθεί ένας και να κάνει ότι λέει. Που δεν θα κάνει «αρπαxτή», που δεν θα λειτουργεί στα όρθια, στα γρήγορα, στη μια βραδιά, στη μια στιγμή, όσο κρατήσει, θα περάσει και τέλος. Και μετά το one night stand, να αδιαφορεί παντελώς για την τύχη της ομάδας. Και συνήθως δεν πρόκειται να το επαναλάβει, να μην πληρώνει. Ακόμα κι αν τύχει να πληρώσει τη πρώτη φορά. Πριν έρθει ο Γιώργος Μπάρλος με το στενό του συνεργάτη, τον Σπύρο Δήμου, άλλωστε, οι πιθανότητες αυτές ήταν απειροελάχιστες.

Ναι, με αυτούς είναι παλιά ιστορία, σκηνικό που έρχεται από το παρελθόν. Το καινούργιο στον καιρό τους, είναι ότι ο “χρυσός χορηγός” Σπύρου Δήμου σήμερα ετοιμάζεται να “καθαρίσει” το χρέος των προηγούμενων διοικήσεων -συγκεκριμένα Καλογερόπουλου-Συμμάχων- προς την Ερασιτεχνική, που ανερχόταν σε ένα ποσό της τάξεως των 23.000 ευρώ. Για το οποίο, η προθεσμία λήγει στις 30.6. Θυμίζω, πάντως, ότι είχε προηγηθεί τη Δευτέρα, η συνάντηση ανάμεσα στην πλευρά της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένα σημαντικότατο γεγονός, που το «μήνυμα» που στέλνει στο πρόσωπο των απίστων, αγνώστων αλλά και το ψιλογνωστών, στο χώρο της δουλειάς, στο μετρό, στο σινεμά, στο σχολείο του παιδιού, οπουδήποτε υπάρχει στο αίμα η Παναχαΐκή, είναι ένα : Ο Δήμου είναι εδώ και θα παραμείνει. Αντιληπτό στο πλευρό του προέδρου και μεγαλομετόχου, Γιώργου Μπάρλου.

Διαβάστε επίσης : Έλληνας προπονητής στη γραμμή πυρός της Παναχαΐκής

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.