Στον όμιλο Λάσκου, έρχεται νέα σελίδα, που θα είναι χρυσή! Βάζει δυνατούς συμπαίκτες και αυτοί βάζουν 5 εκατομμύρια ευρώ!

Πριν κάποια χρόνια, ο Γιάννης Λάσκος, πάει σφαίρα το μυαλό του και με ότι χρήματα είχε μαζέψει, ιδρύει την Plus Meat. Εργοστάσιο παραγωγής κρεατοσκευασμάτων, στη Λ. Ιωνίας, Αχαρναί. Η αρχή ήταν δύσκολη, αλλά με συνέπεια και ακατάπαυστη δουλειά, το έκανε άλφα σειράς, κάτι μεταξύ Ολυμπιακού, Πάοκ και Άεκ, στο ποδόσφαιρο.

Επειδή, λοιπόν, ο Λάσκος έχει μυαλό που τρέχει γρήγορα, λένε. Κι αυτό, βλέπει πως τώρα, στην μεγάλη παγκόσμια αναμπουμπούλα, είναι η ώρα η κατάλληλη, για να μπει στην εξίσωση συμπαίκτης δυνατός..Ώστε να ανέβει και άλλο λέβελ η Plus Meat.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι οριστικό! Αναμένεται νέα και λαμπρή σελίδα, με την είσοδο τριών ισχυρών επενδυτών, από τον κλάδο των καυσίμων. Οι πληροφορίες είχαν ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό, πως ο όμιλος του Δ.Χ, γνωστού, τόσο από την μακρόχρονη θητεία στο εμπόριο των υγρών καυσίμων, όσο και κέντρων διασκέδασης, στη Μύκονο και τη Δυτική Αττική. Αυτός μαζί μαζί με τους συνεργάτες του, θα επενδύσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό, περίπου 5 εκατομμυρίων, κατά αποκλειστικές πληροφορίες του tsipasblog.gr, στον όμιλο εταιριών Λάσκου.

Αυτόματα η Plus Meat Sa, γίνεται ο ισχυρότερος παίκτης στην αγορά κρεατοσευασμάτων, σε μια περίοδο που όλοι συρρικνώνονται. Με το σουβλάκι στα 4 ευρώ, λόγω παγκόσμιας κρίσης.

Η νέα σελίδα στον όμιλο, λοιπόν, αναμένεται …χρυσή ! Βλέπεται η σκληρή δουλειά και η φιλανθρωπία κάποιων ανθρώπων και επιχειρηματιών, δεν πάει ποτέ χαμένη.

Αναμένουμε νέα !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.