Η Λέση ξέρει να βγάζει… λαγούς, στο Jojo, στο Πύργο

Τι θα πει ότι η πατρινή τραγουδίστρια, Βιβιαν Λέση, εξελίσσεται σε μεγάλη δύναμη; Θα πει πρώτα πως για 3η εβδομάδα, είναι στο Πύργο, στο κέντρο διασκέδασης Jojo, που αυτή την Παρασκευή, θα έχει την τεράστια αδυναμία μου Αλέκο Ζαζόπουλο Δεύτερον, θα πει με επιτυχία μεγάλη. Κι όλο το λένε, όλοι το παραδέχονται αυτό. Τρίτον θα πει ό,τι βγάζει δυνατούς λαγούς, από το καπέλο της, τη κάθε φορά που ανεβαίνει στη πίστα. Τέταρτον, θα πει είναι δικοί της λαγοί, δική της παραγωγής, από το δικό της εργοστάσιο. Πέμπτον, θα πει, του οποίους λαγούς αυτούς, του κάνει εξαγωγή, ανάλογα με τα πιο μαγαζί συνεργάζεται και πως της φέρονται. Έκτον θα πει, και αν όλα είναι καλά, δεν κάνει πλάκα, δίνει πόνο στο μαγαζί, με χιλιάδες ευρώ, που χαλάνε οι λαγοί για αυτήν.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
May be an image of 5 people, people playing musical instruments, people standing, guitar and indoor
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "J JOJO PYRGOS LIVE STAGE Νίκος ΜΑΝΙΑΤΗΣ Ρενέ ΑΓΕΡΗ SPECIAL GUEST: Δήμητρα ΜΠΕΚΙΟΥ Αλέξανδρος ΡΗΓΆΣ Βίβιαν ΛΕΣΣΗ Χρήστος ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ KΛAPINO: Ιωάννα ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ GUEST: Αθηνά ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΓΛΕΡΙΔΗΣ livestage- Py JOvege Πυργος ΤΑΣΗ KAZAZH 14 RES. 698 755 4243 & ΞΑΝΘΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.