Στην Κάτω Αχαϊα η επιλογή με το ποιος τα καταφέρε στη ζωή του

Δεν είναι υποψήφιος σαν τους άλλους ο Φίλιππος Λιάκος. Ποιους άλλους; Όσοι επιδιώκουν να γίνουν η κυβέρνηση, ο αρχηγός, ο πρόεδρος, να κάνουν πρωταθλητισμό. Να πάρουν το κουμάντο, την εξουσία, τα κλειδιά του ταλαιπωρημένου μαγαζιού που λέγεται Δυτική Αχαΐα.

Για να μην μπούμε στο πολύ μπλα-μπλα, κουράζει. Όλοι οι άλλοι μπροστά στον Λιάκο είναι δευτεράντζες, κομπάρσοι. Ο πραγματικός πρωταγωνιστής είναι αυτός, του οποίου ο πατέρας ήταν ο πιο φτωχός στην Λακόπετρα. Όμως, το μικρό αγόρι μεγάλωσε, δουλεψε σκληρά και ξεπέρασε όλα τα προγνωστικά. Στους πιο δυνατούς είναι σήμερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν, λοιπόν, οι Αχαγιώτες θέλουν αυτόν που τα κατάφερε περίφημα στη ζωή του, άλλαξε την ιστορία του, θα πάνε στον Λιάκο. Και χωρίς προηγουμένως να ρωτήσουν κανέναν. Ό,τι λέει ο ένας και ο άλλος. Εκτός κι αν και εσύ είσαι βλάκας, ξεγελιέσαι εύκολα, τρως σανό σαν τα πρόβατα, σαν τα εξωτικά κατοικίδια.

Ένα πολύ σύντομο σεμινάριο : Όλα τα άλλα, τα γενικόλογα που ακούμε, για παράταξη ανάτυξης και πνοής, δεν περνάνε πια, έγιναν σάπια, ντεμοντέ. Είναι η ίδια η ζωή που τρέχει τόσο γρήγορα, που καπελώνει τις μόδες τις ξεπερασμένες.

Για Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππος Λιάκος.. Είπαμε…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.