Ο Θεός της ικανότητας λέγεται Αϊδινιώτης

Το πιο φοβερότερο. Το άπαικτο. Γράφεις κάτι, δείχνεις την προτίμηση σου σε κάποιον υποψήφιο, και δυο μαλάκες αρπάζονται μεταξύ τους. Δύο αδιάβαστοι! Ακους τα απίστευτα! Και οι δυο πίτουρες ανταλλάσσουν γαλλικά. Στο διαδίχτυο, πού αλλού.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, θα σας πω την δική μου επιλογή. Γιάννης Αϊδινιώτης. Λες απλά το όνομα του κι αυτό είναι υπεραρκετό. Παίζει μόνος του. Χωρίς αντίπαλο. Και φωτίζει ποια είναι η υπέρτατη δύναμη του. Η εξασφάλιση πως θα τα βγάλει πέρα, ακόμη και με τις πιο δύσκολες αποστολές, την ώρα που οι άλλοι φοβούνται. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο τόσο σπουδαίο όσο η δουλειά να βγει, να μην μείνει στα χάρτια. To Τσίπας Μπλοκ, βέβαια, θέλει και τον γιατρό, και τον δικηγόρο, και τον επιχειρηματία, και την διασημότητα, τον καριερίστα, τον κομμουνιστή, τον ματαιοδοξο, αλλά πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα γονατίζει, προσκυνάει, παραδίδεται στον ικανό, στον θαρραλέο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης, λοιπόν, εξελίχθηκε σε δαιμόνιος Αντιδήμαρχος στο Μαρκοπούλο, στον τομέα της καθαριότητας, γιατί έχει επιλέξει τον δρόμο της εργατικότητας και του συμμαζέματος, σε μία υπηρεσία που ήταν παντελώς ρημαγμένη και αφημένη στην τύχη της. Είναι ο πρώτος στην Ιστορία, ο οποίος μεταπήδησε από το στρατόπεδο της πυγμαχίας στο στρατόπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης και παρουσιάζει τόσο σημαντιικό έργο. Αυτή ήταν η αρχή μόνο. Στη συνέχεια να δείτε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.