Όχι γιατί είναι αδέρφια

Γιώργος Κολλιόπουλος & Παναγιώτης Κολλιόπουλος

Διαβάζω τον τίτλο: Και επίσημα η υποψηφιότητα του Παναγιωτη Κολλιοπουλου, με ρωτουσατε αν θα κατεβεί εδώ λοιπόν τα αναλύει μόνος του.

Πάω γεμάτος περιέργεια στον υπότιτλο: Δείτε το στιγμιότυπο, που λίγο μετά έγινε viral βίντεο, με τους λόγους που τον οδήγησαν να λάβει αυτή την απόφαση. Και μάλιστα, είναι πρωτοφανής για τα δικά του δεδομένα. Θέλω να το παρακολουθήσω.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είμαι διαβασμένος για το γεγονός. Ποιο γεγονός; Στη «μάχη» για την εκλογή νέου Περιφερειάρχη στην Δυτική Ελλάδα, «ρίχνεται» ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος. Γνωστός επιχειρηματίας εστίασης και ακόμη πιο γνωστός ως Dj. Θα φορέσει την φανέλα της “ομάδας” “Οι Νέοι Της Δυτικής Ελλάδας”, που είναι αχρωμάτιση, στοχεύει στην φήφο των νέων και έχει για “μαέστρο” τον αδερφό του, τον Γιώργο Κολλιόπουλο, ηλίθιε!

Το θεωρώ απίθανο να έκανε ότι έκανε, μόνο γιατί είναι συγγενείς, γιατί τον αγαπάει. Το Τσίπας Μπλοκ δεν χαρίζει δημοσιότητα σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν πρόκειται να σε κάνω φίρμα. Είσαι άσχετος αν το νομίζεις. Να μη το νομίζεις, ξέχνα το. Ο Παναγιώτης στην αρχή «πάγωσε» με τα όσα άκουσε, αλλά πείστηκε στη συνέχεια και ένιωσε αυτή τη μεγάλη αόρατη δύναμη, να πάει μαζί του.

Διαβάστε επίσης : Ψηφίστε Γιώργο Κολλιόπουλο και θα βρουν φωνή οι… νέοι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.