Στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης για Ε.Σερέτη & Β.Μπατή

Στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης για Ε.Σερέτη & Β.Μπατή

Οι φωτογραφίες μας ήρθαν χθες το βράδυ. Και αποτυπώνουν ένα ακόμη μεγάλο ξεκίνημα. Μια αρχή. Μια ομαδική προσπάθεια μέσα στην κρίση.

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση για το μουσικό σχήμα του Versus Live (πρώην Paparazzi), στο Πειραιά, που θα κάνει πρεμιέρα αρχές Οκτωβρίου, με τη Εβίτα Σερέτη και τον Βασίλη Μπατή να βρίσκονται στο τιμόνι του και αναμένεται να έχει διάρκεια μέχρι τα Χριστούγεννα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι δύο τραγουδιστές πόζαραν πιο εντυπωσιακοί από ποτέ στον φωτογραφικό φακό, ενώ η κάμερα του «TsipasBlog» βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Από κοντά και ο επονομαζόμενος «Φαινόμενο», ο άνθρωπος δηλαδή που υποστηρίζει επιχειρηματικά το όλο πρότζεκτ, ο οποίος αποδείχτηκε μεγάλο πειραχτήρι και δεν τους άφησε ήσυχους ούτε στιγμή.

Ο άνδρας της Εβίτας Σερέτη, Στράτος Ραφαήλ, μαζί με τον “Φαινόμενο”, ήταν τα δύο πρόσωπα που που είχαν το ρόλο του συντονιστή.

Διαβάστε επίσης :

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Φαινόμενο Ως Ητανε Επόμενο και Evita Sereti, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.