Εβίτα Σερέτη: Με το «Μικρό Δωμάτιο» για την υπέρβαση

Εβίτα Σερέτη: Με το «Μικρο Δωμάτιο» για μια μεγάλη καριέρα

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Εβίτας Σερέτη, το οποίο σίγουρα θα την ανεβάσει κατηγορία. Αυτό λένε όσοι το έχουν ακούσει.

Σε στίχους και μουσική του Βαγγέλη Στεργίου, το «Μικρό Δωμάτιο», σε αγγίζει με τα λόγια του. Γιατί δεν υπάρχει για έναν πραγματικό καλλιτέχνη, πιο όμορφο και σπουδαίο πράγμα, από το να αγγίζει τις ψυχές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Εβίτα Σερέτη δείχνει πως με την απαιτούμενη στήριξη και την σωστή καθοδήγηση, μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Γιατί τις ικανότητες τις έχει. … και να καταστεί αδιαμφισβήτητο αυτό. Πρόκειται για μια τεράστια φωνή που ξέρει πολύ καλά που πατάει και με την μπάλα χαμηλά, πλέον οι κόποι της δικαιώνονται.

Τώρα, να θυμίσουμε πως η Εβίτα Σερέτη έχει ήδη “κλείσει” τον φετινό χειμώνα να εμφανίζεται στο πλευρό του Βασίλη Μπατή, στο «Versus Live»-πρώην ΠΑΠΑΡΑΖΖΙ Live Stage, στον Πειραιά.

Η διαχείριση του οποίου, όπως ήδη γνωρίζετε, πέρασε στα χέρια του ομογενή επιχειρηματία και οικογενειακού της φίλου, Χρήστου Αναστασίου, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός ως «Φαινόμενο».

Στο πλαίσιο αυτής της εξέλιξης, αυτή την Παρασκευή, 26 Ιουλίου, στις 17:00 το απόγευμα, στο συγκεκριμένο χώρο, θα πραγματοποιηθεί ακρόαση νέων τραγουδιστών. Με στόχο να βρεθούν και τα υπόλοιπα μέλη του υποσχόμενου σχήματος.

Τέλος, να αναφερθήκαμε ότι, το βράδυ της ίδιας μέρας, θα τραγουδήσει μαζί με την Νίκο Ρωμανό, για ένα μοναδικό live, στο JoJo, στο Μπουρνάζι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.