Φήμες για “βόμβα” μεγατόνων στη νύχτα: “Προδοσία” πασίγνωστου τραγουδιστή λόγω τζόγου

Φήμες για "βόμβα"μεγατόνων στη νύχτα: "Προδοσία" πασίγνωστου τραγουδιστή λόγω τζόγου

Πηγή που αποδεδειγμένα δείχνει να ξέρει πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις, ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα… μετέφερε πριν λίγο στο Tsipasblog.gr τα εξής : «Κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής, ενώ είχε ήδη δώσει τα χέρια με γνωστό επιχειρηματία, με τον οποίον η επαγγελματική τους σχέση έχει περάσει από 40 κύματα, για να εμφανιστεί στο μαγαζί τον τον ερχόμενο χειμώνα, δέχτηκε πρόταση από άλλο κέντρο και πάει σε αυτό”.

Και συνεχίζει ακάθεκτος, δηλώνοντας : «Πιο συγκεκριμένα, από έτερο επιχειρηματία, που του χρωστάει αρκετά λεφτά, αφού παίζει τζόγο στη λέσχη του. Για να ισοφαρίσουν, λοιπόν, το χρέος, δεν αποκλείεται στο να του απαντήσει θετικά, στην πρόταση του, να τον ακολουθήσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ιδιοκτησίας του Βασιλιά. Το οποίο μπορεί τα τελευταία χρόνια να είναι κλειστό, αλλά αν ο λαϊκός αστέρας του πει το ναι, θα βάλει μπρος για να ανοίξει πάλι”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν, επομένως, η πληροφορία αυτή έχει μια δόση αλήθειας και δεν είναι ράδιο αρβύλα, απλά για να μπερδέψουν το ήδη ομιχλώδες τοπίο της νύχτας, τότε θα μπορούμε να τιτλοφορήσουμε το επίμαχο άρθρο ως : «Αυτή η προδοσία δεν θα συγχωρεθεί ποτέ!» …

Εγώ, πάντως, στα πλαίσια του ρεπορτάζ, έμαθα πως ο πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής, όντως πριν 15 μέρες συζήτησε με τον ιδιοκτήτη της χαρτοπαικτικής λέσχης, που έχει «φεσώσει». Για την οποία έχει λάβει γνώσει μάλιστα και ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου, στο οποίο όλοι ξέρουν ότι θα βρίσκεται.

Μάλιστα, ο τελευταίος τονίζει στο tsipasblog.gr πως η “συμφωνία του με τον ερμηνευτή ισχύει κανονικά, όπως έχει ανακοινωθεί. Όλα τα άλλα είναι φήμες, ψέματα 100%. Και για να είμαστε ακριβείς, μια κουβέντα μόνο είχε γίνει μεταξύ των δύο. Επομένως, δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Το μόνο σίγουρο, θα επανέλθουμε στο θέμα, με νέο αναλυτικό ρεπορτάζ …

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.