Η Σερέτη, ο Άραβας κροίσος και η «ζημιά» στο νυχτερινό κέντρο!

Η Σερέτη, ο Άραβας κροίσος και η «ζημιά» στο νυχτερινό κέντρο!

Τα όσα έγιναν στο νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα προκαλούν συζητήσεις. Η Εβίτα Σερέτη, που χθες το βράδυ τραγούδησε με τον Νίκο Ρωμανό, βγήκε στο stage και στο πρώτο τραπέζι καθόταν ένας Άραβας κροίσος…

Η Εβίτα, η οποία, ως γνωστόν, τον χειμώνα θα συνεργαστεί με τον Βασίλη Μπατή στο Verus (πρώην Paparazzi), μπορεί να ήταν το πρόσωπό της βραδιάς, αλλά ένας θαυμαστής της από το εξωτερικό κέντρισε τα βλέμματα όλων. Ο Άραβας που ήρθε για την Εβίτα Σερέτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο συγκεκριμένος Άραβας, ο πρίγκιπας του Αμπου Ντάμπι, για να είμαι απόλυτα ακριβής, με την παρέα του έκανε την εμφάνισή του στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και έκανε «μεγάλη ζημιά, αφού άνοιξε πολλά μπουκάλια και όλο το βράδυ επιδόθηκε σε λουλουδοπόλεμο. Λογικό. Αφού έδειξε πως θαυμάζει πάρα πολύ την τραγουδίστρια, όχι μόνο για την γνήσια λαϊκή της φωνή, αλλά και για τον χαρακτήρα, τη συμπεριφορά, και προπαντός την ψυχή της!

Τέλος, μετά το τέλος της διασκέδασης του, επέστρεψε στην πατρίδα του με ιδιωτικό αεροσκάφος, αφού ο λόγος της επίσκεψης του στην χώρα μας ήταν μόνο η Εβίτα Σερέτη, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του tsipasblog.gr ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.