Στα γενέθλια του Κατσού το like του Δρόσου

Στα γενέθλια του Κατσού το like του Δρόσου

Αυτή κι αν είναι είδηση. Σατανική. Ή μήπως δεν είναι είδηση; Ο πρώην β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Δημήτρης Δρόσος, έκανε like σε ένα βίντεο-απόσπασμα, που ανέβασα χθες στο facebook, από τα γενέθλια του Κώστα Κατσουράνη.

Ο Δρόσος, που τελείωσε από την Πανάχα, και όμως δείχνει πολύ σκληρός για να ..πεθάνει. Παρακολουθεί τα πάντα μέσα από το facebook, παρεμβαίνει και δίνει το στίγμα του όταν κρίνει ότι κάτι τον αφορά, ή απλά του αρέσει η όχι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε μια τέτοια περίπτωση, έδειξε ότι παρακολουθεί στενά τις αναρτήσεις του Τσίπα, μη διστάζοντας και να “επευφημήσει” τα γενέθλια του Κατσού. Και λέω “μη διστάζοντας”, γιατί δεν έχουν και την καλύτερη ιστορία πίσω τους.

Γυρνώ τον χρόνο πίσω. 11 Ιανουαρίου 2019. Ο λόγος της απόσυρσης του ενδιαφέροντος του Δημήτρη Δρόσου δεν ήταν άλλος, από την άφιξη στην αχαϊκή πρωτεύουσα του Κώστα Κατσουράνη μαζί με τον Ελληνοαυστραλό υποψήφιο επενδυτή Θέμη Καλαθά, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά σε αυτή ότι «Ευκαιρία να κρατήσει ο Κατσουράνης την καρέκλα που τόσο αγάπησε».

Συνεχίζω το come back. 3 Απριλίου του 2019. Οργισμένη αντίδραση Δρόσου, όταν διάβασε στον Τσίπα, ότι «αναθερμαίνεται» το ενδιαφέρον Καλαθά για Παναχαΐκή. Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά ενός «τεχνικού διευθυντή» και κατά ηγετικού στελέχους των οργανωμένων.

θυμίζω, επίσης, ότι στις 5 Ιουνίου 2019, με αφορμή την απομάκρυνση του Οφρυδόπουλου, το tsipasblog είχε γράψει “Στην Παναχαΐκή η κόντρα είναι Δρόσος- Κατσουράνης!“.

Κι όταν πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, από τη στιγμή που η ιστορική Παναχαΐκή πήγε στα χέρια του Σάκη Καλογερόπουλου, ο Δρόσος, σε μια στιγμή απολογισμού, ζητά συγνώμη, τόσο από τους οργανωμένους, όσο και τον Κατσουράνη”

Προφανώς, τώρα που κανένας τους δεν έχει -άμεση- ανάμειξη με την ομάδα, να θεωρεί πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.