Παναχαΐκή : Βοηθός προπονητή με ένσημα από την Αλβανία

Παναχαΐκή : Βοηθός προπονητή με ένσημα από την Αλβανία

“Αυτός είναι ο άμεσος συνεργάτης του Zvezdan Milosevic στον πάγκο της Παναχαϊκής .. ” αναρωτιούνται όσοι εκφράζουν απορία για τις (μέχρι στιγμής) μεταγραφικές επιλογές του νέου “αφεντικού”, Σάκη Καλογεροπουλου.

Για την αρνητική κριτική και την απαξίωση του, του βοηθού προπονητή, πάντως, που μόλις πήραμε, δικαίωμα δίνει ο ίδιος. Ο Marko Jovanovic, με το πολύ φτωχό βιογραφικό του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η “κοκκινόμαυρη” ΠΑΕ, τα περισσότερα ένσημα τα έχει κολλήσει κυρίως σε ομάδες της Αλβανίας.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Marko , ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας μας Zvezdan Milosevic.

Ο Marko Jovanovic είναι Σέρβος γεννηθείς στις 23/3/1987 και στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Metalac της Σερβίας, στην Kukesi, στην Partizani και στην Luftetari ομάδες του Αλβανικού πρωταθλήματος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.