Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Βλέπουμε στο σινεμά το παλληκάρι, τον πρωταγωνιστή της ταινίας, να τα βάζει με πέντε, και με δέκα. Όποιον βρίσκει μπροστά του να τον ξαπλώνει. Κάθε εμπόδιο να το εξουδετερώνει. Να του στήνουν παγίδες, κι αυτός να ξεφεύγει. Να τον κυνηγάνε περιπολικά της αστυνομίας, ελικόπτερα στρατού, και κανένας να μη τον συλλαμβάνει.

Αυτά γίνονται στο σινεμά μόνο, σκέπτεσαι. Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι τύποι, εκπαιδευμένοι κι όχι, που έχουν τα σωματικά προσόντα και τις πνευματικές αρετές να είναι ανίκητοι. Λιοντάρι και αλεπού μαζί, ελέφαντας και λαγός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λέει κάτι το όνομα Δημήτρης Δρόσος; Γεννημένος κομάντο. Έχει βιώσει πολλά σκληρά σενάρια στη ζωή του. Πολυμήχανος και επίμονος είναι αυτός ο πρώην Β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891. Τον τελείωσαν οι σύμμαχοι, οι ίδιοι που τον έφεραν εδώ, όπως ο ίδιος λέει δημόσια και γράφει στις μακροσκελείς αναρτήσεις του στο Facebook, έδωσαν τα ηνία σε άλλα χέρια, και αυτός εκεί…Συνεχίζει να ασχολείται. Ιστορία σινεματζήδικη που γράφει μέχρι σήμερα.

Δείτε όλα όσα είπε στην τελευταία του συνέντευξη στον Γιάννη Κόντη και το Ράδιο Ένα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.