Σοβαρευτείτε και μην γαμάτε ζωές ανθρώπων από ζήλεια

Κάποτε λέγαμε αυτός είναι κομουνιστής, χίπυς, ροκάς, χασικλής, αδερφή. Ποιος ασχολείτο σήμερα αν κάποιος είναι δεξιός ή αριστερός, γάβρος ή βαζέλος, αμερικανόφιλος ή όχι, εβραιομάχος ή όχι, καζαντζιδικός ή μπιθικωτσικός. Ακόμα και το “Εμβολιασμένος” ή ”Ανεμβολίαστος”, που προέκυψαν μετά την πανδημία, την Νο 3 κάπα στις αιτίες θανάτου, πια έρχονται δεύτερα. Νέα κόλπα έχουν μπει στην πρίζα. Aν είσαι φίλος με κάποιον που είναι φίλος ενός φίλου που κατηγορείται για βιασμό. Μ’ αυτό γίνεται το μηντιακό και κοινωνικό παιχνίδι της ζωής.

Τη γάμησες. Ο ορισμός του σου γαμάνε τη ζωή. Το βασίλειο που σε γαμούν με τέτοιες παπάρες, ανοησίες, ρε μαλάκα. Επειδή για το φανατικό ντουβάρι είσαι ο αδιανόητος, ο λάθος συνδυασμός. Φίλος με κάποιον που είναι φίλος ενός φίλου που κατηγορείται για βιασμό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να, όμως, που η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Και λοιπόν; Ντουβάρι είναι, δεν είναι σε θέση να λάβει υπ’ όψιν τον κόσμο της πραγματικότητας. Συνεχίζει στον κόσμο της αυθαίρετης φαντασίας.

Τι συμβαίνει; Έτσι την πάτησε ο influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης. Λοιπόν, μόλις αποκαλύφθηκε η υπόθεση του βιασμού στη Θεσσαλονίκη, έσπευσε να υπερασπιστεί τον φίλο του Φιντιρίκο (και καλά έκανε). Δεν κατάλαβα. Την αλήθεια είπε. Είναι φίλος μου, δεν το κρύβω, το λέω μόνος μου. Που σημαίνει πως έχω επικοινωνία μαζί του, τα λέμε συχνά. Άρα, λογικό να γνωρίζω πως δεν εμπλέκεται στην αποτρόπαια πράξη, που έγινε κατά τη διάρκεια των γιορτών. Γιατί πολύ απλά απουσίαζε στο εξωτερικό.

– Ρε Μπάσταρδε, τι λες, ντροπή να ξεπλένεις τον Φιντιρίκο. Να σου ψοφήσει το παιδί, θάψτο, όπου σε πετύχω, θα περάσω από πάνω με το αυτοκίνητο, καρκίνο σε σένα και την οικογένεια σου. Να πεθάνεις να πεθάνεις, να πεθάνεις. Αποφάσισε ομόφωνα το δικαστήριο του Twitter και έτσι απλά, του γάμησαν τη ζωή. Και τώρα, αυτός, αφού πρώτα μαζέψει τα κομμάτια του από κάτω, πρέπει να αποδείξει ότι στην πραγματικότητα δεν είναι ελέφαντας.

Τον έκανε….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.